Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Hao Than CAOTOC
532LHT Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 34.1
average Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Bimbi geeft een hoge lob. Espinoza kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacio de bal. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. Zagorac bokst de bal weg.

14e minuut.
Bimbi probeert naar een medespeler te passen. Minh Tiến rent richting de bal. Minh Tiến met een sublieme pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Balaž passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pacio de bal. Pacio met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zagorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 1:0

18e minuut.
Thành Vinh rent richting de bal. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio met een sublieme pass. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza schiet op doel. Zagorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Pacio rent richting de bal. Pacio met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zagorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 2:0

25e minuut.
Argüello passt de bal met de wreef. Dziamgot met een sublieme pass. Daar is Pacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 3:0

26e minuut.
Pastýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastýř passt de bal in één keer door. Daar is Argüello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziamgot zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Zagorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bimbi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Eupilio de bal onder controle te krijgen. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Zagorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Eupilio de bal. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza met een sublieme pass. Klungelig pakt Thành Vinh de bal. Thành Vinh schiet op doel. Zagorac bokst de bal weg.

33e minuut.
Guy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guy speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 5:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Zagorac de bal onder controle te krijgen. Guy is nu in balbezit. Minh Tiến met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bimbi speelt de bal door. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 6:0

39e minuut.
Pacio is nu in balbezit. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Betliński de bal. Inworp. Bimbi met de inworp. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zagorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eupilio kan de bal niet met de borst controleren. Bimbi rent richting de bal. Bimbi speelt de bal door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Zagorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 16%, CAOTOC 84%.
Long Hao Than - CAOTOC 6:0

57e minuut.
Wyrozumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 7:0

59e minuut.
Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimbi verovert de bal door een tackle van achteren. Bimbi draait met de bal, schiet en ... Zagorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Thành Vinh probeert naar een medespeler te passen. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 8:0

67e minuut.
Bimbi met een sublieme pass. Yokolmaz met een sublieme pass. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel. Zagorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 9:0

69e minuut.
Guy geeft de bal voor. Pacio kopt de bal weg. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Espinoza de bal. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacio heeft problemen om de bal te vangen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 10:0

73e minuut.
Guy is nu in balbezit. Guy passt de bal in één keer door. Pacio met een sublieme pass. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zagorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zagorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokolmaz begaat een overtreding. Nam Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Nam Phương zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bimbi kopt de bal weg. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 11:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bimbi met de inworp. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 12:0

78e minuut.
Bimbi neemt de hoekschop. Thành Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Pacio rent richting de bal. Pacio draait met de bal, schiet en ... Zagorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 13:0

79e minuut.
Wyrozumski met een sublieme pass. Minh Tiến probeert naar een medespeler te passen. Thành Vinh rent richting de bal. Thành Vinh schiet op doel. Zagorac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 14:0

81e minuut.
Dziamgot met een snelle inworp. Pacio kan de bal niet met de borst controleren. Pacio probeert naar een medespeler te passen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Zagorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thành Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Vinh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - CAOTOC 15:0

84e minuut.
Betliński passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bimbi met een snelle inworp. Pacio rent richting de bal. Pacio geeft de bal voor. Zagorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 24%, CAOTOC 76%.
Long Hao Than - CAOTOC 15:0