Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: GARAGE Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13241
05C4A TME ĐHMĐ
Địa Kiếp Tactiek MD442
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 37.4
outstanding Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Klungelig pakt Puskás de bal. De Backer probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Özartunç geeft een lange en hoge pass. Wierzchołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo begaat een overtreding. Pangallo krijgt een gele kaart. Wierzchołowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Inworp. Đình Văn met de inworp. Vân Long rent richting de bal. Vân Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 1:0

12e minuut.
Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walian de bal onder controle te krijgen. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Wierzchołowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hoàng Khánh de bal. Puskás is nu in balbezit. Puskás haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
05C4A TME - ĐHMĐ 1:1

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kastendeuch trapt de bal weg van het doel. Coporan kopt de bal weg. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Szczerbaniuk de bal. Đình Văn rent richting de bal. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 2:1

38e minuut.
Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Đình Văn is nu in balbezit. Coporan speelt de bal door. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zazzaroni rent richting de bal. Turcato verovert de bal door een tackle van achteren. De Backer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Backer krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Turcato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retelewski met een snel genomen vrije trap. Wierzchołowski geeft een hoge lob. Daar is Puskás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zazzaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Zazzaroni geeft een lange en hoge pass. Vân Long rent richting de bal. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 39%, ĐHMĐ 61%.
05C4A TME - ĐHMĐ 3:1

47e minuut.
Orio is nu in balbezit. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal zonder na te denken. Puskás is nu in balbezit. Puskás draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Orio de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan passt de bal in één keer door. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walian probeert de bal met de borst te controleren. Pangallo geeft de bal voor. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 4:1

53e minuut.
Orio rent richting de bal. Orio speelt de bal door. Puskás rent richting de bal. Puskás draait met de bal, schiet en ... Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 4:2

60e minuut.
Klungelig pakt Constantinescu de bal. Szczypiński is nu in balbezit. Vân Long verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Long haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan passt de bal met de wreef. Vân Long rent richting de bal. Vân Long schiet op doel. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 5:2

71e minuut.
Đình Văn geeft de bal voor. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long schiet op doel. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Retelewski de bal. Pangallo is nu in balbezit. Pangallo passt de bal zonder na te denken. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Đình Văn passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een hoge lob. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - ĐHMĐ 6:2

81e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Pangallo is nu in balbezit. Pangallo geeft de bal voor. Đình Văn rent richting de bal. Đình Văn draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo passt de bal zonder na te denken. Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een hoge lob. Vân Long maakt een snoekduik en kopt de bal. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 26%, ĐHMĐ 74%.
05C4A TME - ĐHMĐ 6:2