Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: Chel$ea FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 9040
Huế FC White hourse Academy
AAA1 Tactiek 532 MID PRO
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 40
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Deteşan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quang Hà de bal. Victorine bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Hà rent richting de bal. Asiltürk is nu in balbezit. Asiltürk geeft een hoge lob. Quang Hà probeert de bal aan de voet te houden. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Victorine rent richting de bal. Phước An onderschept slim de pass. Phước An geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Momčilović geeft de bal voor. Pavón Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Bajorski rent richting de bal. Bajorski haalt uit met een fantastische trap. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 1:0

10e minuut.
Victorine geeft de bal voor. Inworp. Quốc Bình zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phước An geeft de bal voor. Bajorski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Asiltürk geeft de bal voor. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz begaat een overtreding. Słabosz krijgt een gele kaart. Deteşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deteşan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quang Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorski geeft de bal voor. Asiltürk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 2:0

14e minuut.
Quốc Bình rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vărzaru. Quốc Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quốc Bình zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quang Hà rent richting de bal. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Quang Huy geeft een lange en hoge pass. Deteşan rent richting de bal. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Quang Hà is nu in balbezit. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Quốc Bình geeft een lange en hoge pass. Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Phước An is nu in balbezit. Phước An geeft de bal voor. Bajorski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 3:0

33e minuut.
Quốc Bình met een snelle inworp. Phước An is nu in balbezit. Phước An geeft een hoge lob. Quang Hà maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 4:0

34e minuut.
Deteşan is nu in balbezit. Deteşan geeft een lange en hoge pass. Bajorski kopt de bal weg. Quang Hà rent richting de bal. Quang Hà draait met de bal, schiet en ... Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Quang Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vărzaru kan de bal niet met de borst controleren. Quang Tú geeft de bal voor. Quang Hà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 42%, White hourse Academy 58%.
Huế FC - White hourse Academy 4:0

51e minuut.
Quốc Bình geeft de bal voor. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Victorine begaat een overtreding. Quang Hà is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Quốc Bình neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Bình probeert naar een medespeler te passen. Phước An rent richting de bal. Phước An draait met de bal, schiet en ... Neneman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 5:0

58e minuut.
Momčilović passt de bal in één keer door. Quốc Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bình passt de bal in één keer door. Quang Hà is nu in balbezit. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quốc Bình passt de bal in één keer door. Quang Tú geeft de bal voor. Quang Huy is nu in balbezit. Bajorski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Deteşan kopt de bal weg. Bajorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Huy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Huy krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Quốc Bình passt de bal zonder na te denken. Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Hà draait met de bal, schiet en ... Neneman bokst de bal weg.

79e minuut.
Phước An bereikt de bal nog maar net als eerste. Phước An passt de bal in één keer door. Quang Hà rent richting de bal. Quang Hà schiet op doel. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huế FC - White hourse Academy 6:0

88e minuut.
Quốc Bình onderschept slim de pass. Quốc Bình geeft een hoge lob. Bajorski kopt de bal weg. Quang Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hà haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huế FC 47%, White hourse Academy 53%.
Huế FC - White hourse Academy 6:0