Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: kingnight Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39472
kingnight Hòn Ngọc Viễn Đông
moi Tactiek 4-4-2-ATT
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 52
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Quốc Tùng geeft een hoge lob. Kiên Cường rent richting de bal. Oldenburger probeert naar een medespeler te passen. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kiên Cường geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Xuân Bình is nu in balbezit. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... Telek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidák begaat een overtreding. Vidák krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Ðức Trung met de inworp. Oldenburger kan de bal niet met de borst controleren. Bavin is nu in balbezit. Bavin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingnight 52%, Hòn Ngọc Viễn Đông 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kingnight - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:0

60e minuut.
Gravagna speelt de bal door. Tennant heeft problemen om de bal te vangen. Tennant geeft een lange en hoge pass. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubinszki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Trung Long met de inworp. Tennant rent richting de bal. Klytta verovert de bal door een tackle van achteren. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vidák controleert de bal met de borst. Vidák speelt de bal door. Klungelig pakt Ðức Trung de bal. Oldenburger verovert de bal door een tackle van achteren. Oldenburger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kingnight 58%, Hòn Ngọc Viễn Đông 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kingnight - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:0