Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: DOL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4993
DOL FC LH SaiGon
TC442 Tactiek 3-2-3-2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.2 gemiddelde waardering 48.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Benavides kopt de bal weg. Ðức Trí rent richting de bal. Ðức Trí geeft de bal voor. Klungelig pakt Labbé de bal. Garrido onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ðức Trí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Quang Linh met de inworp. Mactal is nu in balbezit. Mactal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Việt Khoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Thái Minh de bal. Thái Minh speelt de bal door. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg geeft een hoge lob. Thành Công kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Mactal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:1

20e minuut.
Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn passt de bal in één keer door. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mactal rent richting de bal. Quang Linh is nu in balbezit. Quang Linh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anh Sơn de bal. Anh Sơn schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Thái Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thái Minh speelt de bal door. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:2

27e minuut.
Huân rent richting de bal. Huân geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thái Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Sơn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jaberg onderschept slim de pass. Jaberg haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Huân de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Thành Công probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quang Linh zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihnea met een sublieme pass. Ðức Trí is nu in balbezit. Ðức Trí speelt de bal door. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú onderschept slim de pass. Thanh Tú probeert naar een medespeler te passen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Thành Công verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Việt Khoa kopt de bal weg. Jaberg rent richting de bal. Jaberg speelt de bal door. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Thành Công bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 67%, FC LH SaiGon 33%.
DOL - FC LH SaiGon 0:2

47e minuut.
Mactal passt de bal in één keer door. Anh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Mihnea onderschept slim de pass. Daar is Jaberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh is nu in balbezit. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn schiet op doel. Thành Công werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:3

55e minuut.
Tân Phước onderschept slim de pass. Khắc Tuấn geeft een hoge lob. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Mactal is nu in balbezit. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Thành Công probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huân is nu in balbezit. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn geeft een lange en hoge pass. Mactal rent richting de bal. Mactal draait met de bal, schiet en ... Thành Công werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:4

61e minuut.
Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú geeft een hoge lob. Thái Minh kopt de bal weg. Anh Sơn controleert de bal met de borst. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Nhật Quang komt het veld opgelopen. Thái komt het veld opgelopen. Khắc Tuấn met de inworp. Quang Linh probeert naar een medespeler te passen. Nhật Quang rent richting de bal. Nhật Quang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Thanh Tú rent richting de bal. Nhật Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú onderschept slim de pass. Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Thành Công probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nhật Quang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Linh geeft een hoge lob. Huân is nu in balbezit. Thái Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Thanh Tú geeft de bal voor. Mactal geeft de bal voor. Thái Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh draait met de bal, schiet en ... Anh Sơn probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mactal geeft de bal voor. Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:5

85e minuut.
Doeltrap. Khắc Cường komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Zanchini kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Trí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - FC LH SaiGon 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 74%, FC LH SaiGon 26%.
DOL - FC LH SaiGon 0:6