Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LH SaiGon HaoNguyen
3-2-3-2 Tactiek HN_A
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 47.5
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Thái Minh kopt de bal weg. Jaberg is nu in balbezit. Seńkowski onderschept slim de pass. Seńkowski passt de bal in één keer door. Navarro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jaberg kopt de bal weg. Daar is Anh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodić onderschept slim de pass. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg passt de bal met de wreef. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Anh Sơn de bal. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 1:0

11e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Sivrice met een sublieme pass. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene onderschept slim de pass. Vene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mundi met een sublieme pass. Khắc Tuấn kopt de bal weg. Mactal rent richting de bal. Quang Linh rent richting de bal. Quang Linh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Seńkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt López de bal. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi schiet op doel. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 1:1

29e minuut.
Sivrice passt de bal in één keer door. Simonyi rent richting de bal. Simonyi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vene de bal. Vene haalt uit met een fantastische trap. Mundi bokst de bal weg.

40e minuut.
Quang Linh is nu in balbezit. Quang Linh passt de bal in één keer door. Khắc Tuấn is nu in balbezit. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Việt Khoa kopt de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh met een sublieme pass. Jaberg rent richting de bal. Jaberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Bùi Dương komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vene passt de bal zonder na te denken. Navarro rent richting de bal. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Bersani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 31%, HaoNguyen 69%.
FC LH SaiGon - HaoNguyen 1:2

56e minuut.
Ferraris geeft de bal voor. Thái Minh kopt de bal weg. Klungelig pakt Vodić de bal. Vodić geeft de bal voor. Anh Sơn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ferraris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Labbé de bal. Bersani met een sublieme pass. Daar is Vene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 1:3

77e minuut.
Thái Minh is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg rent richting de bal. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferraris heeft problemen om de bal te vangen. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 2:3

83e minuut.
Thái Minh kopt de bal weg. Vodić rent richting de bal. Anh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LH SaiGon - HaoNguyen 3:3

86e minuut.
Ferraris geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Bùi Dương. Goede buitenspelval van de verdediging. Quang Linh neemt vlug de vrije trap. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Seńkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg rent richting de bal. Jaberg passt de bal met de wreef. Mactal rent richting de bal. Mactal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 30%, HaoNguyen 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LH SaiGon - HaoNguyen 3:3