Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: DOL Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1817
DOL U23 Vietnam
TC442 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 37.3
adequate Schieten average
adequate Passen solid
average Verdedigen weak


3e minuut.
Huy Tuấn passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Tuấn is nu in balbezit. Tuấn Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mihnea passt de bal zonder na te denken. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước speelt de bal door. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Quý Vĩnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karousek speelt de bal door. Quang Hùng geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Quý Vĩnh passt de bal met de wreef. Quang Hùng rent richting de bal. Quang Hùng probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huy Tuấn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quý Vĩnh krijgt zijn hoofd ertegen. Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - U23 Vietnam 0:1

18e minuut.
Quang Hùng rent richting de bal. Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Thanh Tú geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duy Minh rent richting de bal. Duy Minh geeft een lange en hoge pass. Thành Công bokst de bal weg.

23e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Karousek rent richting de bal. Karousek passt de bal in één keer door. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Mạnh Tuấn geeft de bal voor. Garricondo rent richting de bal. Garricondo geeft de bal voor. Tân Phước krijgt zijn hoofd ertegen. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Mihnea passt de bal in één keer door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides schiet op doel. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DOL - U23 Vietnam 1:1

43e minuut.
Huy Tuấn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Quang Hùng geeft de bal voor. Tuấn Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mihnea geeft een lange en hoge pass. Adamczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 68%, U23 Vietnam 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DOL - U23 Vietnam 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn met een sublieme pass. Quý Vĩnh rent richting de bal. Quý Vĩnh geeft een lange en hoge pass. Huân probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal met de wreef. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - U23 Vietnam 2:1

64e minuut.
Daar is Duy Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Minh. Duy Minh krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tuấn Hoàng kopt de bal weg. Karousek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karousek speelt de bal door. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Thông komt het veld opgelopen. Việt Tiến komt het veld opgelopen. Trường Sa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thanh Tú zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phong met een sublieme pass. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 62%, U23 Vietnam 38%.
DOL - U23 Vietnam 2:1