Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: Quần Ngựa
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18559
White hourse Academy Tiền Giang 1
532 MID PRO Tactiek 4231
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
40.9 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Frągnowski rent richting de bal. Frągnowski geeft de bal voor. Marsden is nu in balbezit. Marsden haalt uit met een fantastische trap. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Tiền Giang 1 0:1

8e minuut.
Słabosz rent richting de bal. Nam An onderschept slim de pass. Nam An geeft een lange en hoge pass. Marsden rent richting de bal. Marsden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marsden is nu in balbezit. Marsden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Tiền Giang 1 0:2

9e minuut.
Bonk speelt de bal door. Klungelig pakt Pavón Barahona de bal. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Victorine verovert de bal door een tackle van achteren. Victorine geeft de bal voor. Martelo onderschept slim de pass. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Asiltürk rent richting de bal. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici speelt de bal door. Marsden rent richting de bal. Marsden draait met de bal, schiet en ... Neneman bokst de bal weg.

35e minuut.
Segovia passt de bal in één keer door. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp met een sublieme pass. Popovici rent richting de bal. Popovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 57%, Tiền Giang 1 43%.
White hourse Academy - Tiền Giang 1 0:2

63e minuut.
Phú Hiệp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuấn Khanh komt het veld opgelopen. Minh Tiến komt het veld opgelopen. Hoàng Phúc komt het veld opgelopen. Văn Trí komt het veld opgelopen. Phước An komt het veld opgelopen. Hạnh neemt vlug de vrije trap. Guei kopt de bal weg. Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Hoàng Phúc rent richting de bal. Hoàng Phúc speelt de bal door. Minh Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Quang Huy de bal. Asiltürk speelt de bal door. Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White hourse Academy - Tiền Giang 1 0:3

73e minuut.
Văn Trí rent richting de bal. Asiltürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Trí is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Văn Trí rent richting de bal. Văn Trí haalt uit met een fantastische trap. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Minh Tiến met een snelle inworp. Hoàng Phúc rent richting de bal. Hoàng Phúc geeft de bal voor. Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White hourse Academy 51%, Tiền Giang 1 49%.
White hourse Academy - Tiền Giang 1 0:3