Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam FC LH SaiGon
352 Tactiek 433v3
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten excellent
solid Passen adequate
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Jaberg is nu in balbezit. Anh Sơn is nu in balbezit. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:1

9e minuut.
Khắc Tuấn met een sublieme pass. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal probeert naar een medespeler te passen. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:2

11e minuut.
Thông kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaberg met de inworp. Đình Lân is nu in balbezit. Đình Lân geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Anh Sơn passt de bal in één keer door. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa geeft een hoge lob. Jaberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:3

16e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần geeft de bal voor. Việt Khoa kopt de bal weg. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Việt Khoa speelt de bal door. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn passt de bal zonder na te denken. Jaberg rent richting de bal. Jaberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Khắc Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Đình Lân rent richting de bal. Đình Lân passt de bal in één keer door. Daar is Jaberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Việt Khoa kopt de bal weg. Daar is Jaberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mactal de bal. Mactal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:4

34e minuut.
Đình Lân kopt de bal weg. Jaberg is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg rent richting de bal. Jaberg schiet op doel. Hoài Việt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Duy Minh speelt de bal door. Duy Hải controleert de bal met de borst. Jaberg is nu in balbezit. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaberg is nu in balbezit. Anh Sơn rent richting de bal. Jaberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Jaberg is nu in balbezit. Jaberg passt de bal in één keer door. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:5

45e minuut.
Nhật Quang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 60%, FC LH SaiGon 40%.
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:5

56e minuut.
Duy Hải passt de bal in één keer door. Phong rent richting de bal. Phong passt de bal zonder na te denken. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mactal passt de bal zonder na te denken. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nhật Quang de bal. Nhật Quang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bá Long komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Buitenspel voor Anh Sơn. Goede buitenspelval van de verdediging. Trường Sa komt het veld opgelopen. Việt Tiến komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Thành Vinh komt het veld opgelopen. Garrido komt het veld opgelopen. Minh Nghĩa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Quang Hùng rent richting de bal. Bá Long verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Long speelt de bal door. Klungelig pakt Nhật Quang de bal. Nhật Quang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoài Việt trapt de bal weg van het doel. Việt Khoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Nghĩa de bal. Minh Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 55%, FC LH SaiGon 45%.
U23 Vietnam - FC LH SaiGon 0:5