Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HaoNguyen DOL
HN_A Tactiek TC442
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 33.8
excellent Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Melon passt de bal in één keer door. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương geeft een hoge lob. Melon heeft problemen om de bal te vangen. Melon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mai Đức rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro speelt de bal door. Melon controleert de bal met de borst. Melon haalt uit met een fantastische trap. Thành Công probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ferraris verovert de bal door een tackle van achteren. Sivrice is nu in balbezit. Sivrice speelt de bal door. Daar is Vene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - DOL 1:0

15e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Sivrice geeft de bal voor. Vene kopt de bal weg. Melon rent richting de bal. Melon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene verovert de bal door een tackle van achteren. Vene draait met de bal, schiet en ... Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon probeert naar een medespeler te passen. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - DOL 2:0

37e minuut.
Vodić geeft een hoge lob. Melon is nu in balbezit. Melon passt de bal met de wreef. Vene rent richting de bal. Vene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ripepi rent richting de bal. Ripepi geeft de bal voor. Melon kopt de bal weg. Vene is nu in balbezit. Vene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 39%, DOL 61%.
HaoNguyen - DOL 2:0

46e minuut.
Mạnh Tuấn geeft de bal voor. Tân Phước is nu in balbezit. Raspudić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Raspudić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Raspudić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương met een sublieme pass. Vene bereikt de bal nog maar net als eerste. Vene haalt uit met een fantastische trap. Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - DOL 3:0

56e minuut.
Sivrice kopt de bal weg. Bùi Dương rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huân. Huân krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ripepi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripepi geeft een hoge lob. Vene kopt de bal weg. Klungelig pakt Melon de bal. Melon schiet op doel. Thành Công probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Karousek probeert naar een medespeler te passen. Benavides is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ripepi. Ripepi krijgt een gele kaart. Benavides raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihnea met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Huân rent richting de bal. Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon geeft een hoge lob. Vene springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - DOL 4:0

76e minuut.
Vodić onderschept slim de pass. Vodić probeert naar een medespeler te passen. Sivrice speelt de bal door. Vene is nu in balbezit. Vene haalt uit met een fantastische trap. Thành Công bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Thanh Tú de bal. Melon met een sublieme pass. Vene is nu in balbezit. Vene draait met de bal, schiet en ... Thành Công maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HaoNguyen - DOL 5:0

89e minuut.
Vnuk speelt de bal door. Ferraris is nu in balbezit. Ferraris geeft een hoge lob. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaoNguyen 37%, DOL 63%.
HaoNguyen - DOL 5:0