Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: Highbury
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18103
Hòn Ngọc Viễn Đông White hourse Academy
4-4-2-ATT Tactiek 532 MID PRO
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 6
54.8 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Bilík trapt de bal weg. Klungelig pakt Guyot de bal. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 1:0

6e minuut.
Matějů rent richting de bal. Matějů geeft de bal voor. Buitenspel voor Kubinszki. Goede buitenspelval van de verdediging. Victorine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Słabosz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Victorine onderschept slim de pass. Victorine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quang Huy de bal. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot schiet op doel. Neneman bokst de bal weg. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki schiet op doel. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Tường Minh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vărzaru speelt de bal door. Acosta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Švejda onderschept slim de pass. Švejda geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 65%, White hourse Academy 35%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 2:0

53e minuut.
Boga met de inworp. Przewoźnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vărzaru. Przewoźnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Asiltürk is nu in balbezit. Asiltürk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pavón Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guyot heeft problemen om de bal te vangen. Guyot schiet op doel. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 3:0

70e minuut.
Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boga neemt de hoekschop. Kubinszki maakt een snoekduik en kopt de bal. Neneman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 4:0

83e minuut.
Švejda rent richting de bal. Švejda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asiltürk de bal. Kubinszki onderschept slim de pass. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Victorine de bal. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hạnh krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Buitenspel voor Anh Quân. Goede buitenspelval van de verdediging. Tường Minh maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki schiet op doel. Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 52%, White hourse Academy 48%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - White hourse Academy 4:0