Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquarius FC HaoNguyen
Balenciaga_small Tactiek HN_A
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 45.9
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Guentzel rent richting de bal. Guentzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 1:0

4e minuut.
Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klaudzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 2:0

5e minuut.
Bystrzanowski is nu in balbezit. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương passt de bal met de wreef. Klaudzinski speelt de bal door. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski schiet op doel. Erazim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Vodić geeft een hoge lob. Avar is nu in balbezit. Avar passt de bal in één keer door. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Klaudzinski de bal. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Guentzel rent richting de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap. Bystrzanowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 3:0

9e minuut.
Simonyi probeert naar een medespeler te passen. Bersani heeft problemen om de bal te vangen. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 4:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bersani met een snelle inworp. Leite probeert de bal met de borst te controleren. Simonyi is nu in balbezit. Simonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Os verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski geeft de bal voor. Bystrzanowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 5:0

19e minuut.
Erazim probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz speelt de bal door. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski schiet op doel. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Pollaris passt de bal in één keer door. Klaudzinski met een sublieme pass. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski schiet op doel. Lewator probeert de bal aan de voet te houden. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Wojciulewicz speelt de bal door. Bystrzanowski rent richting de bal. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 6:0

24e minuut.
Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski passt de bal zonder na te denken. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski schiet op doel. Erazim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 7:0

26e minuut.
Tagliacozzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Navarro de bal. Guentzel met een sublieme pass. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bersani rent richting de bal. Bersani met een sublieme pass. Pollaris met een sublieme pass. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski schiet op doel. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 8:0

29e minuut.
Ripepi geeft de bal voor. Avar is nu in balbezit. Avar passt de bal met de wreef. Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guentzel draait met de bal, schiet en ... Erazim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Erazim speelt de bal door. Klaudzinski kopt de bal weg. Daar is Bystrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystrzanowski schiet op doel. Erazim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Navarro de bal. Guentzel is nu in balbezit. Guentzel schiet op doel. Erazim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 9:0

37e minuut.
Bùi Dương probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bystrzanowski de bal. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Erazim bokst de bal weg.

40e minuut.
Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Guentzel rent richting de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap. Erazim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 10:0

41e minuut.
Bersani met een sublieme pass. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Navarro speelt de bal door. Bùi Dương speelt de bal door. Erazim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 11:0

44e minuut.
Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guentzel de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap. Sivrice probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klaudzinski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Guentzel de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap. Erazim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 17%, HaoNguyen 83%.
Aquarius FC - HaoNguyen 12:0

46e minuut.
Melon komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klaudzinski rent richting de bal. Klaudzinski passt de bal in één keer door. Bystrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojciulewicz zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 13:0

60e minuut.
Lewator geeft een lange en hoge pass. Melon kopt de bal weg. Krohn kan de bal niet met de borst controleren. Simonyi rent richting de bal. Simonyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vodić rent richting de bal. Guentzel verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski is nu in balbezit. Bystrzanowski draait met de bal, schiet en ... Erazim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 14:0

67e minuut.
Pollaris geeft een lange en hoge pass. Vnuk kopt de bal weg. Sivrice is nu in balbezit. Wojciulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Erazim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Avar speelt de bal door. Wojciulewicz speelt de bal door. Guentzel rent richting de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 15:0

74e minuut.
Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Guentzel rent richting de bal. Guentzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vodić de bal. Bystrzanowski rent richting de bal. Bystrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Simonyi is nu in balbezit. Simonyi geeft een hoge lob. Melon is nu in balbezit. Melon draait met de bal, schiet en ... Tyrell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - HaoNguyen 15:1

90e minuut.
Seńkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz passt de bal zonder na te denken. Guentzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guentzel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 33%, HaoNguyen 67%.
Aquarius FC - HaoNguyen 15:1