Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiền Giang 1 U23 Vietnam
4231 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten average
good Passen solid
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Buitenspel voor Quý Vĩnh. Goede buitenspelval van de verdediging. Martelo neemt vlug de vrije trap. Popovici kopt de bal weg. Marsden probeert de bal met de borst te controleren. Marsden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Phong kopt de bal weg. Martelo probeert naar een medespeler te passen. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Marsden de bal onder controle te krijgen. Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Adamczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczyk geeft een lange en hoge pass. Vizcarra heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Marsden de bal onder controle te krijgen. Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal zonder na te denken. Marsden rent richting de bal. Marsden haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici passt de bal in één keer door. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden haalt uit met een fantastische trap. Mai Trần probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bukowiec geeft de bal voor. Segovia kopt de bal weg. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mai Trần, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsden is nu in balbezit. Marsden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Breuer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tấn Tài komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Nam An geeft een lange en hoge pass. Tấn Tài kopt de bal weg. Marsden rent richting de bal. Marsden schiet op doel. Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 1:0

30e minuut.
Bukowiec speelt de bal door. Tấn Tài rent richting de bal. Tấn Tài passt de bal zonder na te denken. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nam An probeert naar een medespeler te passen. Segovia is nu in balbezit. Segovia passt de bal zonder na te denken. Marsden rent richting de bal. Marsden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mai Trần de bal. Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bukowiec probeert naar een medespeler te passen. Tấn Tài is nu in balbezit. Tấn Tài met een sublieme pass. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Popovici geeft de bal voor. Quang Hùng met een sublieme pass. Klungelig pakt Thông de bal. Tấn Tài is nu in balbezit. Tấn Tài geeft de bal voor. Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiền Giang 1 32%, U23 Vietnam 68%.
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Thông de bal. Popovici is nu in balbezit. Popovici passt de bal in één keer door. Marsden rent richting de bal. Marsden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bukowiec kopt de bal weg. Popovici rent richting de bal. Popovici passt de bal zonder na te denken. Marsden bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 2:0

55e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. Marsden is nu in balbezit. Klungelig pakt Marsden de bal. Marsden draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 3:0

58e minuut.
Marsden rent richting de bal. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsden onderschept slim de pass. Marsden draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 4:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Phú Hiệp komt het veld opgelopen. Vân Trung komt het veld opgelopen. Ðức Toàn komt het veld opgelopen. Minh Tiến komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Guei speelt de bal door. Popovici is nu in balbezit. Popovici met een sublieme pass. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minh Tiến met een sublieme pass. Guei heeft problemen om de bal te vangen. Guei geeft een hoge lob. Ðức Toàn krijgt zijn hoofd ertegen. Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Phong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phú Hiệp. Phong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Tiến komt het veld opgelopen. Trường Sa komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 5:0

80e minuut.
Popovici probeert de bal met de borst te controleren. Popovici passt de bal in één keer door. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 6:0

81e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duy Hải de bal. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn schiet op doel. Hoài Việt bokst de bal weg.

86e minuut.
Duy Minh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Phong de bal. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Huy Tuấn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Guei rent richting de bal. Guei geeft een hoge lob. Ðức Toàn kopt de bal weg. Popovici is nu in balbezit. Popovici draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiền Giang 1 30%, U23 Vietnam 70%.
Tiền Giang 1 - U23 Vietnam 6:0