Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: DOL Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2932
DOL Baby Shark
TC442 Tactiek Là ai chạy?
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.4 gemiddelde waardering 41.6
matig Schieten solide
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Madonna onderschept slim de pass. Madonna met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit. Gedik verovert de bal door een tackle van achteren. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Alaca is nu in balbezit. Mihnea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alaca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alaca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gedik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Quốc. Gedik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Alaca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - Baby Shark 0:1

16e minuut.
Garricondo is nu in balbezit. Inworp. Garricondo met de inworp. Gedik rent richting de bal. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Thành Công met een harde bal richting middenveld. Linkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chałabada de bal. Alaca is nu in balbezit. Alaca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca geeft de bal voor. Mihnea controleert de bal met de borst. Gedik is nu in balbezit. Gedik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - Baby Shark 0:2

27e minuut.
Mạnh Tuấn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madonna is nu in balbezit. Madonna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fengler geeft de bal voor. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gedik krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Madonna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linkowski. Madonna raakt geblesseerd tijdens het duel. Madonna wilt de vrije trap nemen. Thành Công verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mạnh Tuấn probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - Baby Shark 0:3

44e minuut.
Mai Đức geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madonna met een snelle inworp. Alaca rent richting de bal. Alaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 77%, Baby Shark 23%.
DOL - Baby Shark 0:3

48e minuut.
Garricondo met de inworp. Mạnh Tuấn probeert de bal met de borst te controleren. Gedik onderschept slim de pass. Gedik schiet op doel. Thành Công probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - Baby Shark 0:4

53e minuut.
Madonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Madonna geeft een lange en hoge pass. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel. Thành Công werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DOL - Baby Shark 0:5

58e minuut.
Thanh Tú geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madonna met een snelle inworp. Alaca rent richting de bal. Alaca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tân Phước controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Doppler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Madonna speelt de bal door. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Madonna is nu in balbezit. Madonna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gedik de bal onder controle te krijgen. Gedik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alaca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gedik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Tú onderschept slim de pass. Madonna verovert de bal door een tackle van achteren. Madonna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Alaca met de inworp. Madonna rent richting de bal. Madonna geeft de bal voor. Gedik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doppler kopt de bal weg. Alaca is nu in balbezit. Alaca speelt de bal door. Gedik is nu in balbezit. Gedik haalt uit met een fantastische trap. Thành Công verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DOL 71%, Baby Shark 29%.
DOL - Baby Shark 0:5