Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLT TEAM X_Men
CT442 Tactiek ju
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Finn verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng passt de bal in één keer door. Nghĩa Dũng speelt de bal door. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Maros is nu in balbezit. Maros passt de bal zonder na te denken. Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot speelt de bal door. Escudé met een sublieme pass. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kocot speelt de bal door. Maros is nu in balbezit. Maros passt de bal met de wreef. Valentín rent richting de bal. Valentín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Toàn Thắng trapt de bal weg van het doel. Escudé kopt de bal weg. Maros is nu in balbezit. Maros draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Escudé met een sublieme pass. Duy Bảo rent richting de bal. Maros onderschept slim de pass. Maros draait met de bal, schiet en ... Toàn Thắng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - X_Men 1:0

43e minuut.
Baszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Huy geeft de bal voor. Hoàng Nam rent richting de bal. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap. Arsić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Boyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsić bokst de bal weg. Arsić probeert naar een medespeler te passen. Maros kopt de bal weg. Thái Minh is nu in balbezit. Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Valentín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 56%, X_Men 44%.
ASLT TEAM - X_Men 1:0

56e minuut.
Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Huy geeft een lange en hoge pass. Hoàng Nam heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nam schiet op doel. Arsić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASLT TEAM - X_Men 1:1

57e minuut.
Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Nam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thế Anh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boyd heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nam is nu in balbezit. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Duy Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Kocot onderschept slim de pass. Kocot passt de bal in één keer door. Valentín rent richting de bal. Valentín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - X_Men 2:1

68e minuut.
Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng geeft de bal voor. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ... Arsić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kocot passt de bal in één keer door. Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương geeft een hoge lob. Maros rent richting de bal. Maros draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - X_Men 3:1

76e minuut.
Minh Huy is nu in balbezit. Minh Huy geeft de bal voor. Finn onderschept slim de pass. Nghĩa Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nghĩa Dũng speelt de bal door. Paal! Hoàng Nam is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nghĩa Dũng zal de hoekschop nemen. Daar is Escudé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nghĩa Dũng zal de hoekschop nemen. Quang Vũ maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hải Dương passt de bal zonder na te denken. Kocot rent richting de bal. Kocot geeft de bal voor. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín haalt uit met een fantastische trap. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 61%, X_Men 39%.
ASLT TEAM - X_Men 3:1