Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thống Nhất Maru Jinair
-442- Tactiek man chính
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32 gemiddelde waardering 29.3
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Skrivanos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Candia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ðức Huy met een snelle inworp. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Skrivanos passt de bal met de wreef. Pietrafesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zirong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pietrafesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Soriano Casas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Candia geeft de bal voor. Inworp. Ðức Huy met een snelle inworp. Reyes rent richting de bal. Reyes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Shokh geeft een hoge lob. Daar is Skrivanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrivanos passt de bal met de wreef. Zuccarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarello met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thống Nhất 51%, Maru Jinair 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thống Nhất - Maru Jinair 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Barroso de bal. Soriano Casas speelt de bal door. Rusmir probeert naar een medespeler te passen. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. Ratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Rusmir met de inworp. Soriano Casas probeert naar een medespeler te passen. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pietrafesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrafesa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuccarello met de inworp. Skrivanos met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thống Nhất - Maru Jinair 0:1

85e minuut.
Zuccarello rent richting de bal. Trung Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Tuấn speelt de bal door. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Ratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Barroso de bal onder controle te krijgen. Pietrafesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrafesa probeert naar een medespeler te passen. Guiraud heeft problemen om de bal te vangen. Guiraud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thống Nhất 43%, Maru Jinair 57%.
Thống Nhất - Maru Jinair 0:1