Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoa Moc Lan Fc Make Money Ball
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Quang Bửu kopt de bal weg. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng met een sublieme pass. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Trung Phương probeert de bal aan de voet te houden. Văn Tài rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Quốc. Văn Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Bùi Cường zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoàng Trưởng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Bá Tùng rent richting de bal. Bá Tùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Moc Lan Fc - Make Money Ball 1:0

4e minuut.
Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái probeert naar een medespeler te passen. Bùi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương schiet op doel. Nhật Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Đình Dương de bal. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Nhật Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hoa Moc Lan Fc - Make Money Ball 1:1

25e minuut.
Minh Ðạt rent richting de bal. Minh Ðạt passt de bal in één keer door. Anh Quốc rent richting de bal. Quang Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thái schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Minh Ðạt is nu in balbezit. Thanh Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Vũ geeft een lange en hoge pass. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoa Moc Lan Fc 48%, Make Money Ball 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hoa Moc Lan Fc - Make Money Ball 1:1

51e minuut.
Anh Quốc is nu in balbezit. Anh Quốc geeft de bal voor. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Ryszko geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Anh Quốc onderschept slim de pass. Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Nhật Hoàng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoa Moc Lan Fc - Make Money Ball 1:2

69e minuut.
Quang Bửu rent richting de bal. Hoàng Nam rent richting de bal. Quang Bửu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Quang Bửu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Hoàng Nam geeft een hoge lob. Quân is nu in balbezit. Quân passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Quang Thái de bal. Bá Tùng rent richting de bal. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoa Moc Lan Fc 61%, Make Money Ball 39%.
Hoa Moc Lan Fc - Make Money Ball 1:2