Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.01
  • Stadion: custard Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 450
custard Tần Vũ
442 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Việt Huy geeft een hoge lob. Inworp. Hoàng Trưởng met de inworp. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Vân Đức schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thanh Hải de bal onder controle te krijgen. Thanh Hải met een sublieme pass. Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trưởng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:1

7e minuut.
Nhật Duy is nu in balbezit. Nhật Duy geeft een hoge lob. Hoàng Trưởng kopt de bal weg. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa bokst de bal weg. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:2

10e minuut.
Hoàng Thiện kan de bal niet met de borst controleren. Hưng Ðạo is nu in balbezit. Klungelig pakt Hưng Ðạo de bal. Hưng Ðạo haalt uit met een fantastische trap. Phúc Nguyên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hoàng Trưởng onderschept slim de pass. Hoàng Trưởng geeft een hoge lob. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:3

20e minuut.
Thanh Việt is nu in balbezit. Inworp. Hoàng Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức schiet op doel. Thuận Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vân Đức kopt de bal weg. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn speelt de bal door. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải schiet op doel. Thuận Hòa bokst de bal weg. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Thuận Hòa geeft de bal voor. Inworp. Hồng Phát met de inworp. Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trưởng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:4

40e minuut.
Tùng Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Phát speelt de bal door. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy met een sublieme pass. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: custard 83%, Tần Vũ 17%.
custard - Tần Vũ 0:4

52e minuut.
Hoàng Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thiện probeert naar een medespeler te passen. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:5

55e minuut.
Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát met een sublieme pass. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Tần Vũ 0:6

57e minuut.
Hoàng Huy met een snelle inworp. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức met een sublieme pass. Thanh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa bokst de bal weg. Thuận Hòa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Huy met de inworp. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hoàng Trưởng probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Trưởng draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Thuận Hòa de bal. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt geeft een hoge lob. Hoàng Trưởng geeft een lange en hoge pass. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: custard 73%, Tần Vũ 27%.
custard - Tần Vũ 0:6