Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.01
  • Stadion: NOOD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 716
NOOD Make Money Ball
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Bá Thành geeft een hoge lob. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Văn Quý ... Strafschop! Văn Quý is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tiến Dũng raakt geblesseerd tijdens het duel. Văn Quý met een sublieme pass. Ngọc Thiện zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hoàng Trưởng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 1:0

23e minuut.
Hùng Cường probeert de bal aan de voet te houden. Tiến Dũng rent richting de bal. Tiến Dũng speelt de bal door. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 2:0

26e minuut.
Ðức Anh geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thiện rent richting de bal. Trường Vũ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Thiện is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Trung kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 3:0

32e minuut.
Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tiến Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 4:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Phát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ geeft de bal voor. Anh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Hồng Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Đình Dương wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đình Dương kan niet meer verder spelen. Gia Hưng komt het veld opgelopen. Hoàng Nam neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hồng Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mai Hoàng met een snelle inworp. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung passt de bal met de wreef. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOOD 33%, Make Money Ball 67%.
NOOD - Make Money Ball 4:0

49e minuut.
Hoàng Trung speelt de bal door. Bá Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thành geeft de bal voor. Tiến Dũng rent richting de bal. Tiến Dũng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Trưởng trapt de bal weg. Hoàng Trung kopt de bal weg. Tiến Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tiến Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 5:0

63e minuut.
Hoàng Quang met een sublieme pass. Tiến Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện schiet op doel. Hoàng Trưởng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 6:0

69e minuut.
Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện passt de bal zonder na te denken. Tiến Dũng is nu in balbezit. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOOD - Make Money Ball 7:0

73e minuut.
Hoàng Quang geeft een hoge lob. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh speelt de bal door. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện draait met de bal, schiet en ... Hoàng Trưởng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Trường Vũ geeft de bal voor. Moeys rent richting de bal. Moeys geeft de bal voor. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hùng Cường geeft de bal voor. Trung Phương kopt de bal weg. Tywonek kan de bal niet met de borst controleren. Tywonek geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thiện kopt de bal weg. Hoàng Trưởng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Trưởng met een sublieme pass. Hoàng Quang kopt de bal weg. Tiến Dũng is nu in balbezit. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOOD 42%, Make Money Ball 58%.
NOOD - Make Money Ball 7:0