Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HenryLe-Football Hoa Moc Lan Fc
luxubu Tactiek 352
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 21.2
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Nagual verovert de bal door een tackle van achteren. Songin is nu in balbezit. Songin met een sublieme pass. Urbano is nu in balbezit. Urbano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dawidziuk geeft een lange en hoge pass. Nagual kopt de bal weg. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ... Nhật Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Minh Huy rent richting de bal. Nagual rent richting de bal. Nagual draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ryszko de bal onder controle te krijgen. Nhật Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 1:0

16e minuut.
Nagual onderschept slim de pass. Nagual passt de bal met de wreef. Songin rent richting de bal. Songin speelt de bal door. Nagual geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 2:0

18e minuut.
Quang Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk geeft de bal voor. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ... Nhật Hoàng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Hoàng Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bắc geeft een lange en hoge pass. Hùng Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Urbano is nu in balbezit. Urbano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 3:0

40e minuut.
Quang Huy geeft de bal voor. Minh Huy rent richting de bal. Nagual maakt een afschuwelijke overtreding. Nagual krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dawidziuk passt de bal met de wreef. Urbano rent richting de bal. Üsteğmen is nu in balbezit. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HenryLe-Football 36%, Hoa Moc Lan Fc 64%.
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 3:0

47e minuut.
Ryszko passt de bal zonder na te denken. Üsteğmen is nu in balbezit. Ryszko speelt de bal door. Üsteğmen is nu in balbezit. Üsteğmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hùng Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng Thịnh met een sublieme pass. Klungelig pakt Üsteğmen de bal. Urbano rent richting de bal. Urbano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap. Nhật Hoàng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 4:0

53e minuut.
Songin met de inworp. Dawidziuk rent richting de bal. Bá Tùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dawidziuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üsteğmen neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 5:0

56e minuut.
Mạnh Hùng met een sublieme pass. Songin is nu in balbezit. Songin passt de bal in één keer door. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen schiet op doel. Nhật Hoàng bokst de bal weg.

57e minuut.
Fangi passt de bal in één keer door. Nagual rent richting de bal. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 6:0

64e minuut.
Songin met de inworp. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk passt de bal zonder na te denken. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Dawidziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidziuk speelt de bal door. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mạnh Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Minh Huy kopt de bal weg. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ... Nhật Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Nagual rent richting de bal. Nagual met een sublieme pass. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HenryLe-Football 45%, Hoa Moc Lan Fc 55%.
HenryLe-Football - Hoa Moc Lan Fc 6:0