Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Not Arsenal custard
Normal Tactiek 442
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Trung heeft problemen om de bal te vangen. Tân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Bình met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðức Bình de bal. Ðức Bình draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Minh Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hải passt de bal met de wreef. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Trung rent richting de bal. Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ðức Bình speelt de bal door. Quốc Thắng met een sublieme pass. Việt Huy is nu in balbezit. Việt Huy geeft een hoge lob. Trung is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thuận Hòa speelt de bal door. Ðức Bình met een sublieme pass. Trung is nu in balbezit. Trung schiet op doel. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 1:0

14e minuut.
Ðức Bình met een sublieme pass. Anh Hiệu heeft problemen om de bal te vangen. Trung is nu in balbezit. Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Quốc Thắng onderschept slim de pass. Ðức Thắng onderschept slim de pass. Ðức Thắng probeert naar een medespeler te passen. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Phong Đức zal de hoekschop nemen. Ðức Bình rent richting de bal. Ðức Bình schiet op doel. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 2:0

22e minuut.
Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt passt de bal in één keer door. Ðức Bình speelt de bal door. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Thuận Hòa speelt de bal door. Quốc Thắng is nu in balbezit. Ðức Thắng met een sublieme pass. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa bokst de bal weg. Trung is nu in balbezit. Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 3:0

34e minuut.
Quang Hòa geeft de bal voor. Ðức Thắng kopt de bal weg. Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trung probeert naar een medespeler te passen. Phong Đức is nu in balbezit. Phong Đức geeft de bal voor. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 4:0

42e minuut.
Hưng Ðạo heeft problemen om de bal te vangen. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hưng Ðạo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hưng Ðạo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hưng Ðạo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Trung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trung kan niet meer verder spelen. Khánh Hoàng komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Inworp. Ðức Bình met de inworp. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not Arsenal 13%, custard 87%.
Not Arsenal - custard 5:0

46e minuut.
Ðức Thắng passt de bal met de wreef. Anh Hiệu rent richting de bal. Khánh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 6:0

48e minuut.
Inworp. Ðức Bình zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 7:0

49e minuut.
Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình passt de bal met de wreef. Quang Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hòa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tấn Minh met een snelle inworp. Ðức Thắng met een sublieme pass. Anh Hiệu rent richting de bal. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 8:0

61e minuut.
Khánh Hoàng rent richting de bal. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ðức Bình met een snelle inworp. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng met een sublieme pass. Phong Đức rent richting de bal. Phong Đức haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Thuận Hòa trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Bình met een snelle inworp. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa bokst de bal weg. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 9:0

69e minuut.
Phong Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng speelt de bal door. Ðức Bình rent richting de bal. Ðức Bình draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 10:0

71e minuut.
Phong Đức met een snelle inworp. Khánh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Khánh Hoàng speelt de bal door. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 11:0

72e minuut.
Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Quốc Thắng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tùng Anh komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ðức Phong geeft een hoge lob. Tân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Phong Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Thuận Hòa bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Anh Hiệu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Not Arsenal - custard 12:0

89e minuut.
Phú Hiệp passt de bal in één keer door. Tân Bình speelt de bal door. Khánh Hoàng met een sublieme pass. Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Not Arsenal 20%, custard 80%.
Not Arsenal - custard 12:0