Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.01
  • Stadion: custard Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 475
custard Hoa Moc Lan Fc
442 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
91% Spel op eigen helft 9%
2 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ryszko met een sublieme pass. Bùi Cường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bá Tùng rent richting de bal. Bá Tùng schiet op doel. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Huy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Lâm de bal. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:1

7e minuut.
Việt Huy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ðạt met de inworp. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Quang Bửu passt de bal met de wreef. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng met een sublieme pass. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:2

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Bắc trapt de bal weg van het doel. Bá Tùng kopt de bal weg. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Phú Hiệp de bal. Bá Tùng rent richting de bal. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bá Tùng speelt de bal door. Quang Bửu rent richting de bal. Quang Bửu passt de bal zonder na te denken. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Minh Huy passt de bal in één keer door. Quang Bửu speelt de bal door. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tùng Anh probeert de bal aan de voet te houden. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng is nu in balbezit. Bá Tùng met een sublieme pass. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:3

29e minuut.
Việt Huy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minh Ðạt met de inworp. Bá Tùng is nu in balbezit. Bá Tùng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ðạt met de inworp. Hoàng Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Thanh Việt de bal. Thanh Việt probeert naar een medespeler te passen. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:5

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ðạt met de inworp. Bá Tùng is nu in balbezit. Daar is Hoàng Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Văn Tài met de inworp. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái geeft een lange en hoge pass. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:6

35e minuut.
Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Lâm probeert de bal met de borst te controleren. Bá Tùng is nu in balbezit. Bá Tùng draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Bá Tùng de bal. Bá Tùng speelt de bal door. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Tài zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:7

41e minuut.
Minh Ðạt met de inworp. Klungelig pakt Bá Tùng de bal. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm schiet op doel. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:8

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ðạt met een snelle inworp. Hoàng Lâm met een sublieme pass. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quang Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thái schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: custard 96%, Hoa Moc Lan Fc 4%.
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:9

48e minuut.
Quang Bửu is nu in balbezit. Quang Bửu met een sublieme pass. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:10

50e minuut.
Thuận Hòa trapt de bal weg. Inworp. Văn Tài met de inworp. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:11

51e minuut.
Bá Tùng is nu in balbezit. Quang Thái speelt de bal door. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:12

54e minuut.
Inworp. Văn Tài met de inworp. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:13

59e minuut.
Minh Ðạt passt de bal met de wreef. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Lâm probeert de bal aan de voet te houden. Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Quang Bửu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Lâm de bal. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:14

62e minuut.
Minh Ðạt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bá Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bá Tùng passt de bal met de wreef. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel. Thuận Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 0:15

75e minuut.
Minh Huy speelt de bal door. Quang Bửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Bửu passt de bal in één keer door. Hoàng Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thuận Hòa trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Ðạt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bá Tùng heeft problemen om de bal te vangen. Bá Tùng schiet op doel. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Phú Hiệp geeft de bal voor. Quang Bửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Phú Hiệp passt de bal zonder na te denken. Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy speelt de bal door. Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
custard - Hoa Moc Lan Fc 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: custard 87%, Hoa Moc Lan Fc 13%.
custard - Hoa Moc Lan Fc 1:15