Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CMM Sokker Viettudo FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Hoàng Tân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng met een sublieme pass. Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - Viettudo FC 1:0

16e minuut.
Hoàng Tân met een sublieme pass. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh rent richting de bal. Tân Bình onderschept slim de pass. Tân Bình haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mạnh Hùng is nu in balbezit. Quang Lộc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Hải de bal. Quang Thắng onderschept slim de pass. Quang Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Trọng Kiên rent richting de bal. Trọng Kiên passt de bal met de wreef. Quang Lộc is nu in balbezit. Quang Lộc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - Viettudo FC 2:0

33e minuut.
Tân Bình kopt de bal weg. Daar is Hoàng Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anh Hiệu passt de bal met de wreef. Trọng Kiên is nu in balbezit. Trọng Kiên probeert naar een medespeler te passen. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Bình schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 54%, Viettudo FC 46%.
CMM Sokker - Viettudo FC 2:0

48e minuut.
Quang Lộc probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hùng rent richting de bal. Mạnh Hùng speelt de bal door. Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - Viettudo FC 3:0

62e minuut.
Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Quang rent richting de bal. Met opzet legt Quang Lộc zijn tegenspeler op de grond. Quang Lộc krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Trọng Kiên kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hoàng Tân de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng speelt de bal door. Klungelig pakt Anh Tuấn de bal. Anh Tuấn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu geeft de bal voor. Tường Minh probeert de bal met de borst te controleren. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - Viettudo FC 3:1

70e minuut.
Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu geeft een lange en hoge pass. Quang Lộc probeert naar een medespeler te passen. Anh Tuấn rent richting de bal. Anh Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - Viettudo FC 4:1

70e minuut.
Tân Bình is nu in balbezit. Tân Bình speelt de bal door. Ðức Hải is nu in balbezit. Anh Tuấn is nu in balbezit. Anh Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Xuân Hiếu met een harde bal richting middenveld. Trọng Kiên kopt de bal weg. Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiệp passt de bal in één keer door. Tân Bình is nu in balbezit. Hoàng Tân rent richting de bal. Hoàng Tân schiet op doel. Xuân Hiếu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 40%, Viettudo FC 60%.
CMM Sokker - Viettudo FC 4:1