Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.02
  • Stadion: Sok Fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1953
Sok Fc undewp
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Anh Việt met een sublieme pass. Trường Vinh rent richting de bal. Trường Vinh passt de bal zonder na te denken. Siewielec heeft problemen om de bal te vangen. Siewielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Niewczas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thắng met een snelle inworp. Anh Việt rent richting de bal. Anh Việt geeft een lange en hoge pass. Việt Bắc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Khánh is nu in balbezit. Dyer verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - undewp 0:1

11e minuut.
Trường Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Trường Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Khải maakt een afschuwelijke overtreding. Trường Vinh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trường Vinh kan niet meer verder spelen.

13e minuut.
Gia Kiên geeft een lange en hoge pass. Hồng is nu in balbezit. Phương Nam onderschept slim de pass. Thiện Ân bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Ân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Phi Hùng onderschept slim de pass. Thiện Ân onderschept slim de pass. Thiện Ân met een sublieme pass. Siewielec rent richting de bal. Siewielec schiet op doel. Minh Toàn bokst de bal weg.

15e minuut.
Minh Thông rent richting de bal. Hồng onderschept slim de pass. Hồng haalt uit met een fantastische trap. Siewielec rent richting de bal. Siewielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sok Fc - undewp 1:1

16e minuut.
Thắng passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tiến Anh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec draait met de bal, schiet en ... Minh Toàn bokst de bal weg.

20e minuut.
Trường Sơn geeft de bal voor. Nhật Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hồng. Hồng krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Quốc Khánh onderschept slim de pass. Quốc Khánh passt de bal met de wreef. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh onderschept slim de pass. Linh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Quang Khải kopt de bal weg. Trường Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phi Hùng. Phi Hùng krijgt een gele kaart. Trường Sơn roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Trường Sơn kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
Thiện Ân speelt de bal door. Siewielec heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nhật Minh. Nhật Minh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 47%, undewp 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sok Fc - undewp 1:1

49e minuut.
Quốc Khánh rent richting de bal. Thiện Ân verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Ân met een sublieme pass. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Siewielec heeft problemen om de bal te vangen. Siewielec passt de bal zonder na te denken. Hồng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng schiet op doel. Minh Toàn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sok Fc - undewp 2:1

52e minuut.
Quốc Khánh rent richting de bal. Quốc Khánh passt de bal zonder na te denken. Minh Thông heeft problemen om de bal te vangen. Hồng rent richting de bal. Hồng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quang Khải rent richting de bal. Gia Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Kiên geeft een lange en hoge pass. Siewielec probeert de bal aan de voet te houden. Siewielec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sok Fc 47%, undewp 53%.
Sok Fc - undewp 2:1