Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jolly Luck eventorfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Thành Khiêm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thịnh begaat een overtreding. Thành Khiêm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vinh met een snel genomen vrije trap. Huy Hoàng kopt de bal weg. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Huy Hoàng geeft een hoge lob. Inworp. Hải Ðăng met een snelle inworp. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bảo Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Lâm passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn rent richting de bal. Quang Thịnh rent richting de bal. Quang Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Quang Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thịnh met een sublieme pass. Việt Thắng rent richting de bal. Việt Thắng geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - eventorfc 0:1

11e minuut.
Thành Khiêm speelt de bal door. Klungelig pakt Vinh de bal. Huy Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thịnh rent richting de bal. Quang Thịnh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - eventorfc 0:2

24e minuut.
Quang Thịnh passt de bal zonder na te denken. Anh Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tân Phước krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vinh is nu in balbezit. Vinh passt de bal in één keer door. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - eventorfc 1:2

32e minuut.
Daar is Quang Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Thành Khiêm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bảo Lâm kopt de bal weg. Văn Phi heeft problemen om de bal te vangen. Anh Phú rent richting de bal. Tân Phước verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Phước schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jolly Luck - eventorfc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jolly Luck 50%, eventorfc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jolly Luck - eventorfc 2:2

58e minuut.
Anh Phú geeft een lange en hoge pass. Việt Thắng kopt de bal weg. Quang Thịnh met een sublieme pass. Huy Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - eventorfc 2:3

67e minuut.
Huy Tuấn passt de bal zonder na te denken. Minh Bắc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Thịnh. Quang Thịnh krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Tiến Dũng trapt de bal weg van het doel. Văn Phi kopt de bal weg. Phi Cường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Duy Thắng trapt de bal weg van het doel. Văn Phi kopt de bal weg. Huy Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước schiet op doel. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jolly Luck - eventorfc 3:3

75e minuut.
Hải Ðăng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước geeft de bal voor. Hòa Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Hòa Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Minh Bắc onderschept slim de pass. Minh Bắc met een sublieme pass. Bá Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn onderschept slim de pass. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Khắc Thành kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jolly Luck 33%, eventorfc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jolly Luck - eventorfc 3:3