Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.02
  • Stadion: HLT Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1741
HLT NGHIA PHAT
TAC1-442 Tactiek Tacs433
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 29.3
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Fiúza probeert naar een medespeler te passen. Robbins bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbins passt de bal met de wreef. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wollaerts onderschept slim de pass. Wollaerts speelt de bal door. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn draait met de bal, schiet en ... Quiñones probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Szmek is nu in balbezit. Rubalewski is nu in balbezit. Szmek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rubalewski met de inworp. Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts probeert naar een medespeler te passen. Albl is nu in balbezit. Albl haalt uit met een fantastische trap. Quiñones verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 1:0

23e minuut.
Bodica passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Augustyn de bal onder controle te krijgen. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl draait met de bal, schiet en ... Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Robbins met de inworp. Albl is nu in balbezit. Albl geeft de bal voor. Augustyn rent richting de bal. Augustyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 2:0

28e minuut.
Wollaerts heeft problemen om de bal te vangen. Wollaerts probeert naar een medespeler te passen. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl draait met de bal, schiet en ... Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 3:0

29e minuut.
Albl verovert de bal door een tackle van achteren. Albl probeert naar een medespeler te passen. Canizzaro probeert naar een medespeler te passen. Augustyn rent richting de bal. Augustyn haalt uit met een fantastische trap. Quiñones kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mercantelli heeft problemen om de bal te vangen. Albl is nu in balbezit. Albl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 4:0

31e minuut.
Bodica onderschept slim de pass. Bodica passt de bal in één keer door. Albl rent richting de bal. Albl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rubalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rubalewski speelt de bal door. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl haalt uit met een fantastische trap. Quiñones werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Augustyn is nu in balbezit. Augustyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 5:0

34e minuut.
Canizzaro geeft de bal voor. Albl speelt de bal door. Augustyn rent richting de bal. Augustyn draait met de bal, schiet en ... Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 6:0

38e minuut.
Wollaerts is nu in balbezit. Wollaerts passt de bal in één keer door. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl schiet op doel. Quiñones werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albl springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Anh Tùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts geeft een hoge lob. Albl heeft problemen om de bal te vangen. Albl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 30%, NGHIA PHAT 70%.
HLT - NGHIA PHAT 6:0

60e minuut.
Anh Tùng kopt de bal weg. Wollaerts is nu in balbezit. Wollaerts geeft een lange en hoge pass. Albl is nu in balbezit. Albl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mercantelli onderschept slim de pass. Mercantelli probeert naar een medespeler te passen. Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Robbins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mercantelli probeert naar een medespeler te passen. Albl is nu in balbezit. Albl schiet op doel. Quiñones maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 7:0

68e minuut.
Wollaerts met een sublieme pass. Augustyn rent richting de bal. Augustyn speelt de bal door. Albl rent richting de bal. Albl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 8:0

70e minuut.
Robbins bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbins speelt de bal door. Wollaerts probeert naar een medespeler te passen. Augustyn is nu in balbezit. Augustyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wollaerts met een sublieme pass. Mercantelli rent richting de bal. Mercantelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bùi Định geeft een lange en hoge pass. Anh Tùng kopt de bal weg. Robbins heeft problemen om de bal te vangen. Albl rent richting de bal. Albl schiet op doel. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Augustyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augustyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 9:0

78e minuut.
Chính Trực speelt de bal door. Ayala is nu in balbezit. Albl onderschept slim de pass. Albl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albl is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Bùi Định de bal onder controle te krijgen. Bodica rent richting de bal. Savona probeert naar een medespeler te passen. Robbins is nu in balbezit. Robbins passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts met een sublieme pass. Albl rent richting de bal. Albl haalt uit met een fantastische trap. Quiñones probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HLT - NGHIA PHAT 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HLT 31%, NGHIA PHAT 69%.
HLT - NGHIA PHAT 10:0