Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jolly Luck fcthanhnho
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước met een sublieme pass. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm haalt uit met een fantastische trap. Vân Long probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trường Giang kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Phi met een snelle inworp. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng geeft een hoge lob. Quý Vĩnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh passt de bal zonder na te denken. Ái Quốc is nu in balbezit. Ái Quốc haalt uit met een fantastische trap. Khắc Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - fcthanhnho 0:1

12e minuut.
Thành Khiêm speelt de bal door. Duy Bảo rent richting de bal. Bá Thịnh begaat een overtreding. Bá Thịnh krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Khắc Thành probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm geeft de bal voor. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bá Thịnh probeert de bal aan de voet te houden. Duy Bảo is nu in balbezit. Duy Bảo passt de bal zonder na te denken. Thông is nu in balbezit. Thông haalt uit met een fantastische trap. Khắc Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Chí Khiêm onderschept slim de pass. Thành Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Khiêm passt de bal met de wreef. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Văn Phi rent richting de bal. Văn Phi probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường Giang met een snelle inworp. Duy Bảo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Thông met een sublieme pass. Chí Khiêm rent richting de bal. Chí Khiêm passt de bal met de wreef. Ái Quốc is nu in balbezit. Ái Quốc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trường Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng probeert naar een medespeler te passen. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jolly Luck 57%, fcthanhnho 43%.
Jolly Luck - fcthanhnho 0:1

55e minuut.
Trường Giang passt de bal in één keer door. Bá Thịnh rent richting de bal. Bá Thịnh met een sublieme pass. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ngọc Anh passt de bal zonder na te denken. Quang Ánh met een sublieme pass. Duy Bảo speelt de bal door. Thông rent richting de bal. Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - fcthanhnho 0:2

89e minuut.
Văn Phi rent richting de bal. Duy Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Bảo probeert naar een medespeler te passen. Thông rent richting de bal. Thông schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jolly Luck - fcthanhnho 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jolly Luck 63%, fcthanhnho 37%.
Jolly Luck - fcthanhnho 0:3