Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viettudo FC HLT
Normal Tactiek TAC1-442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Klungelig pakt Tấn Phát de bal. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl passt de bal met de wreef. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Albl passt de bal met de wreef. Ngọc Khang is nu in balbezit. Nhật Quang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Khang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosznowiecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Tozzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Albl de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drašnar zal de hoekschop nemen. Albl springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Nhật Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:1

14e minuut.
Khánh Toàn geeft een hoge lob. Daar is Trọng Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Toàn probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Khánh Toàn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drašnar is nu in balbezit. Drašnar passt de bal met de wreef. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:2

18e minuut.
Maturín passt de bal zonder na te denken. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:3

21e minuut.
Daar is Albl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:4

25e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuświk begaat een overtreding. Kuświk krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Podstawek met een sublieme pass. Adamus geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ngọc Khang speelt de bal door. Klungelig pakt Rosznowiecki de bal. Trọng Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang onderschept slim de pass. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Hoàng Hiệp is nu in balbezit. Adamus geeft een hoge lob. Tấn Phát geeft een lange en hoge pass. Adamus is nu in balbezit. Adamus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Drašnar met een snelle inworp. Tozzi speelt de bal door. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trọng Kiên rent richting de bal. Tozzi met een sublieme pass. Drašnar rent richting de bal. Drašnar geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viettudo FC 67%, HLT 33%.
Viettudo FC - HLT 0:5

47e minuut.
Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiệp geeft een hoge lob. Inworp. Adamus met de inworp. Rosznowiecki met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamus met de inworp. Hoàng Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Drašnar kopt de bal weg. Klungelig pakt Albl de bal. Albl passt de bal met de wreef. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hiệp geeft de bal voor. Podstawek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tân Bình. Tân Bình krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Podstawek is nu in balbezit. Podstawek geeft een lange en hoge pass. Tấn Phát controleert de bal met de borst. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:6

75e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus passt de bal zonder na te denken. Nhật Quang heeft problemen om de bal te vangen. Albl is nu in balbezit. Albl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tozzi kopt de bal weg. Nhật Quang heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang schiet op doel. Minh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:7

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adamus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl haalt uit met een fantastische trap. Tấn Phát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - HLT 0:8

85e minuut.
Khánh Toàn is nu in balbezit. Khánh Toàn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drašnar met een snelle inworp. Tozzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Minh probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Adamus met een snelle inworp. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viettudo FC 79%, HLT 21%.
Viettudo FC - HLT 0:8