Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NGHIA PHAT Jolly Luck
Tacs433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước passt de bal in één keer door. Thành Khiêm is nu in balbezit. Thành Khiêm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tân Phước is nu in balbezit. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft de bal voor. Phúc Thịnh probeert de bal aan de voet te houden. Việt Hoàng rent richting de bal. Việt Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - Jolly Luck 1:0

22e minuut.
Tân Phước onderschept slim de pass. Tân Phước geeft de bal voor. Klungelig pakt Trí Dũng de bal. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Minh Bắc is nu in balbezit. Việt Hoàng onderschept slim de pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Phúc Thịnh trapt de bal weg van het doel. Minh Bắc kopt de bal weg. Daar is Hải Ðăng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Khắc Thành bokst de bal weg. Việt Hoàng springt en kopt de bal. Khắc Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - Jolly Luck 2:0

45e minuut.
Vinh geeft een lange en hoge pass. Bùi Bình kopt de bal weg. Thành Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - Jolly Luck 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NGHIA PHAT 35%, Jolly Luck 65%.
NGHIA PHAT - Jolly Luck 2:1

58e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng met een sublieme pass. Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hải Ðăng heeft problemen om de bal te vangen. Hải Ðăng met een sublieme pass. Việt Hoàng is nu in balbezit. Việt Hoàng draait met de bal, schiet en ... Khắc Thành maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NGHIA PHAT - Jolly Luck 3:1

67e minuut.
Khắc Thành trapt de bal weg. Moceanu kopt de bal weg. Daar is Minh Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Moschen met de inworp. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel passt de bal in één keer door. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Vinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hiên krijgt een gele kaart. Moschen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savona komt het veld opgelopen. Moceanu met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NGHIA PHAT 37%, Jolly Luck 63%.
NGHIA PHAT - Jolly Luck 3:1