Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viettudo FC MAY CF
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Tân Bình kopt de bal weg. Trung Anh rent richting de bal. Hoàng Phúc maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Phúc krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Thế Hùng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quang Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn Phát is nu in balbezit. Quang Thắng onderschept slim de pass. Quang Thắng draait met de bal, schiet en ... Minh bokst de bal weg.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Hoàng Hiệp de bal onder controle te krijgen. Quang Thắng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hiệp rent richting de bal. Chính verovert de bal door een tackle van achteren. Chính geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hoàng Tân is nu in balbezit. Čelebić is nu in balbezit. Hoàng Tân onderschept slim de pass. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tiến Tùng trapt de bal weg van het doel. Ðức Hải heeft problemen om de bal te vangen. Thế Hùng speelt de bal door. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tân Bình kan de bal niet met de borst controleren. Čelebić is nu in balbezit. Čelebić passt de bal in één keer door. Thế Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Hùng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hoàng Tân kopt de bal weg. Tân Bình heeft problemen om de bal te vangen. Hùng Anh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tân Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Tân wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viettudo FC 64%, MAY CF 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viettudo FC - MAY CF 0:0

57e minuut.
Seyyah met een sublieme pass. Việt Khải heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khải probeert naar een medespeler te passen. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Việt Khải probeert naar een medespeler te passen. Thế Hùng met een sublieme pass. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính draait met de bal, schiet en ... Minh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viettudo FC - MAY CF 0:1

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Tân Bình de bal onder controle te krijgen. Hùng Anh speelt de bal door. Hoàng Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính onderschept slim de pass. Chính schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viettudo FC 68%, MAY CF 32%.
Viettudo FC - MAY CF 0:1