Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.02
  • Stadion: MAY CF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1495
MAY CF eventorfc
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Việt Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Anh met een sublieme pass. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Thế Hùng passt de bal met de wreef. Huy Hoàng is nu in balbezit. Chính verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MAY CF - eventorfc 1:0

12e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Thế Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Hùng passt de bal met de wreef. Chính heeft problemen om de bal te vangen. Chính schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Thế Hùng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nhật Nam komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Việt Thắng is nu in balbezit. Việt Thắng probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hoàng Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khải passt de bal met de wreef. Quang Thắng rent richting de bal. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAY CF - eventorfc 2:0

23e minuut.
Daar is Huy Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Thắng is nu in balbezit. Anh Phú begaat een overtreding. Anh Phú krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Seyyah geeft een hoge lob. Inworp. Ngọc Sơn met een snelle inworp. Quang Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thịnh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MAY CF - eventorfc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAY CF 49%, eventorfc 51%.
MAY CF - eventorfc 2:1

47e minuut.
Bình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Dương geeft een lange en hoge pass. Trung Anh speelt de bal door. Chính rent richting de bal. Chính haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Ngọc Sơn speelt de bal door. Nhật Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Nam speelt de bal door. Chính is nu in balbezit. Chính draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Anh geeft een hoge lob. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng geeft een lange en hoge pass. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Nam is nu in balbezit. Nhật Nam met een sublieme pass. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tiến Dũng met een harde bal richting middenveld. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nhật Nam. Nhật Nam krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Seyyah met een sublieme pass. Anh Phú is nu in balbezit. Việt Khải maakt een afschuwelijke overtreding. Việt Khải krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Čelebić passt de bal met de wreef. Nhật Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Nam probeert naar een medespeler te passen. Chính is nu in balbezit. Chính haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAY CF 32%, eventorfc 68%.
MAY CF - eventorfc 2:1