Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MILKTEAHK V120Z
442TA Tactiek 352
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Profeta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minh Dũng de bal. Hồng Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Xuân Trường trapt de bal weg van het doel. Raposo met een sublieme pass. Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hồng Vinh rent richting de bal. Klungelig pakt Sykta de bal. Halinski met een sublieme pass. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. Xuân Trường met een harde bal richting middenveld. Porrón kopt de bal weg. Wilcox rent richting de bal. Wilcox geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Miala is nu in balbezit. Miala speelt de bal door. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:1

26e minuut.
Xenoudakis met een sublieme pass. Halinski met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Halinski rent richting de bal. Halinski met een sublieme pass. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:2

28e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:3

29e minuut.
Xenoudakis met de inworp. Halinski rent richting de bal. Halinski passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:4

32e minuut.
Miala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miala passt de bal in één keer door. Wilcox rent richting de bal. Wilcox haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Wilcox de bal. Wilcox speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:6

36e minuut.
Inworp. Xenoudakis met de inworp. Klungelig pakt Wilcox de bal. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:7

38e minuut.
Xenoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenoudakis met een sublieme pass. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 0:8

40e minuut.
Mạnh geeft een lange en hoge pass. Jarczyk kopt de bal weg. Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 76%, V120Z 24%.
MILKTEAHK - V120Z 1:8

60e minuut.
Halinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:9

61e minuut.
Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta is nu in balbezit. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinski speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:10

67e minuut.
Halinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox is nu in balbezit. Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:11

68e minuut.
Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński probeert naar een medespeler te passen. Porrón met een sublieme pass. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Miala passt de bal met de wreef. Halinski met een sublieme pass. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Minh Dũng is nu in balbezit. Minh Dũng geeft de bal voor. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Halinski is nu in balbezit. Halinski passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:12

73e minuut.
Raposo rent richting de bal. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński speelt de bal door. Wilcox is nu in balbezit. Wilcox haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Wilcox is nu in balbezit. Wilcox probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Porrón rent richting de bal. Porrón passt de bal zonder na te denken. Wilcox rent richting de bal. Wilcox draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Xuân Trường trapt de bal weg van het doel. Miala probeert naar een medespeler te passen. Halinski met een sublieme pass. Wilcox rent richting de bal. Wilcox draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường bokst de bal weg. Klungelig pakt Halinski de bal. Miala rent richting de bal. Miala probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński schiet op doel. Paal! Xenoudakis rent richting de bal. Xenoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:13

81e minuut.
Porrón is nu in balbezit. Porrón speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel. Xuân Trường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - V120Z 1:14

84e minuut.
Xenoudakis met een snelle inworp. Miala heeft problemen om de bal te vangen. Miala passt de bal met de wreef. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 78%, V120Z 22%.
MILKTEAHK - V120Z 1:14