Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAOMINH CLB Hà Nội
CTH442 Tactiek Ha Noi Pro
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.1 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Strama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 0:1

5e minuut.
van den Bosch met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng passt de bal met de wreef. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:1

7e minuut.
Doeltrap. Strama trapt de bal weg van het doel. Mađar kopt de bal weg. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kljajević neemt de hoekschop. Daar is Hoàng Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:2

10e minuut.
Samman heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman onderschept slim de pass. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Strama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mađar passt de bal zonder na te denken. Samman rent richting de bal. Samman speelt de bal door. Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Samman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Minh Thiện de bal onder controle te krijgen. Quang Lâm rent richting de bal. Mađar verovert de bal door een tackle van achteren. Mađar geeft de bal voor. Strama bokst de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:3

14e minuut.
Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samman raakt geblesseerd tijdens het duel. Lambaré zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Minh Thiện de bal. Samman rent richting de bal. Samman schiet op doel. Strama bokst de bal weg.

15e minuut.
Mađar met de inworp. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Strama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:4

34e minuut.
Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:5

38e minuut.
Minh Thiện geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kljajević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mađar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré geeft de bal voor. Nilă rent richting de bal. Nilă geeft de bal voor. Strama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 77%, CLB Hà Nội 23%.
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:5

49e minuut.
Lambaré geeft een hoge lob. Hoàng Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Samman is nu in balbezit. Samman haalt uit met een fantastische trap. Strama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:6

54e minuut.
Mađar met een sublieme pass. Kljajević speelt de bal door. Klungelig pakt Xuân Hòa de bal. Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Huy Trung ... Strafschop! Huy Trung krijgt een gele kaart. Gómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Gómez neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kljajević rent richting de bal. Kljajević passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Trọng. Kljajević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambaré met een snel genomen vrije trap. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen. Strama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nilă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:7

79e minuut.
Samman heeft problemen om de bal te vangen. Minh Thiện is nu in balbezit. Samman onderschept slim de pass. Samman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:8

82e minuut.
Mađar kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Huy Trung begaat een overtreding. Huy Trung krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Kljajević heeft problemen om de bal te vangen. Kljajević passt de bal zonder na te denken. Mađar geeft de bal voor. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mađar is nu in balbezit. Samman rent richting de bal. Samman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez schiet op doel. Strama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kljajević onderschept slim de pass. Kljajević geeft een lange en hoge pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Strama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 61%, CLB Hà Nội 39%.
BAOMINH - CLB Hà Nội 1:9