Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.03
  • Stadion: MAI MAI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2826
MAI MAI Masterleage
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 30
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Tuấn Dũng probeert de bal met de borst te controleren. Rahmanto verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmanto geeft de bal voor. Rušinić rent richting de bal. Rušinić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng speelt de bal door. Żwirko rent richting de bal. Hải Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Quyền probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng probeert de bal aan de voet te houden. Chiculiţă is nu in balbezit. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Devastato rent richting de bal. Rušinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušinić draait met de bal, schiet en ... Ðức Phong heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Inworp. Tuấn Dũng met een snelle inworp. Rahmanto rent richting de bal. Tuấn Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hoàng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matuszek geeft een hoge lob. Zielnik kopt de bal weg. Rotondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rahmanto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šešlija komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAI MAI 53%, Masterleage 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAI MAI - Masterleage 0:0

64e minuut.
Quyền passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Hải Khôi passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. Râpnu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Matuszek geeft een hoge lob. Linh kopt de bal weg. Piechniak probeert de bal aan de voet te houden. Tuấn Minh rent richting de bal. Tuấn Minh geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hoài Bắc kan de bal niet met de borst controleren. Rušinić is nu in balbezit. Hoài Bắc begaat een overtreding. Hoài Bắc krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Quyền onderschept slim de pass. Quyền geeft de bal voor. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Minh begaat een overtreding. Tuấn Minh krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Matuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng passt de bal in één keer door. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAI MAI 40%, Masterleage 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAI MAI - Masterleage 0:0