Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThuacuocFC Tigerbeer
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tường Minh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðức Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Hùng rent richting de bal. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Quốc Thắng met een harde bal richting middenveld. Nam Phương kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mạnh Dũng de bal onder controle te krijgen. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mai Hùng met de inworp. Quốc Anh is nu in balbezit. Tường Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tường Minh krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duy Thắng de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tấn Trương neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Anh Quân kan de bal niet met de borst controleren. Anh Quân speelt de bal door. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ... Quốc Thắng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đình Nghĩa bokst de bal weg. Anh Quân is nu in balbezit. Anh Quân draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ThuacuocFC - Tigerbeer 0:1

33e minuut.
Quang Thái onderschept slim de pass. Quang Thái speelt de bal door. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ... Minh Trí controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anh Quân zal de hoekschop nemen. Đình Nghĩa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Minh Trí rent richting de bal. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trí is nu in balbezit. Ðức Thọ verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Thọ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ... Đình Nghĩa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ThuacuocFC - Tigerbeer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThuacuocFC 57%, Tigerbeer 43%.
ThuacuocFC - Tigerbeer 0:2

58e minuut.
Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quân schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Triệu Thái raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lâm komt het veld opgelopen. Tường Minh komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThuacuocFC 51%, Tigerbeer 49%.
ThuacuocFC - Tigerbeer 0:2