Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MILKTEAHK CLB Hà Nội
442TA Tactiek Ha Noi Pro
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
van den Bosch geeft een hoge lob. Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Samman draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:1

5e minuut.
Białogłowski met een sublieme pass. Nilă rent richting de bal. Nilă passt de bal zonder na te denken. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Minh Dũng rent richting de bal. Minh Dũng geeft een hoge lob. Kljajević rent richting de bal. Kljajević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van den Bosch met een sublieme pass. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Minh Dũng ... Strafschop! Minh Dũng krijgt een gele kaart. Samman raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:2

8e minuut.
Samman passt de bal in één keer door. Vinh rent richting de bal. Vinh geeft een lange en hoge pass. Samman heeft problemen om de bal te vangen. Samman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nilă geeft een hoge lob. Xuân Trường probeert naar een medespeler te passen. Lambaré rent richting de bal. Lambaré geeft een hoge lob. Gómez springt en kopt de bal. Xuân Trường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nilă passt de bal zonder na te denken. Thế Trung rent richting de bal. Samman onderschept slim de pass. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vinh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mađar met een snelle inworp. Kljajević is nu in balbezit. Kljajević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Xuân Trường met een harde bal richting middenveld. Kljajević kopt de bal weg. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 67%, CLB Hà Nội 33%.
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:2

47e minuut.
Gómez rent richting de bal. Nilă rent richting de bal. Nilă passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kljajević kopt de bal weg. Mạnh is nu in balbezit. Nilă onderschept slim de pass. Nilă schiet op doel. Xuân Trường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Lambaré is nu in balbezit. Lambaré geeft een hoge lob. Gómez kopt de bal weg. Nilă rent richting de bal. Nilă geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kljajević geeft een hoge lob. Gómez kan de bal niet met de borst controleren. Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez schiet op doel. Xuân Trường verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xuân Trường met een sublieme pass. Kljajević kan de bal niet met de borst controleren. Kljajević passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raposo krijgt een gele kaart. Mađar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raposo met een sublieme pass. Lambaré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kljajević speelt de bal door. Mađar probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mạnh geeft een hoge lob. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré geeft een lange en hoge pass. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:3

69e minuut.
Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Xuân Trường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:4

71e minuut.
Kljajević met een sublieme pass. Daar is Lambaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambaré geeft een lange en hoge pass. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hồng Vinh probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk passt de bal in één keer door. Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
van den Bosch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo met de inworp. Samman rent richting de bal. Samman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh Dũng rent richting de bal. Samman onderschept slim de pass. Samman speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Thế Trung is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 73%, CLB Hà Nội 27%.
MILKTEAHK - CLB Hà Nội 0:5