Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.03
  • Stadion: MAI MAI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2799
MAI MAI Đóng Gạch Số1
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Phú Hải rent richting de bal. Phú Hải geeft de bal voor. Daar is Ðức Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo is nu in balbezit. Bảo schiet op doel. Quốc Thiện bokst de bal weg.

5e minuut.
Anh Long geeft de bal voor. Klungelig pakt Dũng Linh de bal. Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo schiet op doel. Ðức Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Thiện bokst de bal weg.

28e minuut.
Tuấn Hoàng rent richting de bal. Việt Cương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuấn Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Phú Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi haalt uit met een fantastische trap. Quốc Anh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 1:0

30e minuut.
Hải Khôi passt de bal met de wreef. Việt Cương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... Quốc Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hoài Bắc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bùi Việt met de inworp. Anh Long rent richting de bal. Anh Long geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tuấn Minh passt de bal in één keer door. Hải Khôi is nu in balbezit. Phú Hải rent richting de bal. Hải Khôi onderschept slim de pass. Hải Khôi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAI MAI 39%, Đóng Gạch Số1 61%.
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 1:0

53e minuut.
Hoài Bắc onderschept slim de pass. Hoài Bắc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Phi met de inworp. Anh Long geeft een lange en hoge pass. Quốc Thiện bokst de bal weg. Ðức Phong is nu in balbezit. Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 1:1

54e minuut.
Bảo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thắng komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Anh Long kopt de bal weg. Ngọc Danh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Danh passt de bal zonder na te denken. Thắng is nu in balbezit. Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tuấn Minh probeert naar een medespeler te passen. Phú Hải heeft problemen om de bal te vangen. Hải Khôi speelt de bal door. Việt Duy is nu in balbezit. Tuấn Hoàng onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 2:1

73e minuut.
Trung Dũng probeert de bal aan de voet te houden. Quyền is nu in balbezit. Quyền geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 3:1

84e minuut.
Ðức Phong kopt de bal weg. Bùi Việt probeert de bal aan de voet te houden. Dũng Linh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dũng Linh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAI MAI 43%, Đóng Gạch Số1 57%.
MAI MAI - Đóng Gạch Số1 3:1