Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tê Giác Miền Bắc Tigerbeer
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tường Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bảo Khánh de bal. Bảo Khánh geeft een lange en hoge pass. Ðức Thọ kan de bal niet met de borst controleren. Ðức Thọ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Quang Hữu met een harde bal richting middenveld. Quang Thái kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Minh Ðạt de bal onder controle te krijgen. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mai Tuấn met een snelle inworp. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh geeft een hoge lob. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Nguyên geeft een hoge lob. Tường Minh rent richting de bal. Tường Minh probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - Tigerbeer 0:1

36e minuut.
Hoàng is nu in balbezit. Bảo Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Bảo Khánh speelt de bal door. Ðức Thọ rent richting de bal. Ðức Thọ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Anh Quân zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Long rent richting de bal. Quang Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thái schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ... Ngọc Danh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - Tigerbeer 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tê Giác Miền Bắc 68%, Tigerbeer 32%.
Tê Giác Miền Bắc - Tigerbeer 0:2

49e minuut.
Anh Quân geeft een hoge lob. Minh Ðạt probeert de bal aan de voet te houden. Ðức Thọ is nu in balbezit. Ðức Thọ draait met de bal, schiet en ... Ngọc Danh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - Tigerbeer 0:3

52e minuut.
Ðức Thọ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Đình Phong komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Duy Thành probeert de bal aan de voet te houden. Minh Khôi is nu in balbezit. Duy Thành begaat een overtreding. Duy Thành krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Duy Thắng de bal. Quang Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Khanh passt de bal met de wreef. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mạnh Dũng geeft een hoge lob. Quang Hữu heeft problemen om de bal te vangen. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Minh Ðạt verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quân rent richting de bal. Anh Quân geeft de bal voor. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Quang Thái is nu in balbezit. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái is nu in balbezit. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tê Giác Miền Bắc 69%, Tigerbeer 31%.
Tê Giác Miền Bắc - Tigerbeer 0:3