Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ngu Như Heo ThuacuocFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Quân is nu in balbezit. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương passt de bal in één keer door. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Xuân Hiếu is nu in balbezit. Xuân Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Ngọc is nu in balbezit. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Phú Hiệp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương is nu in balbezit. Trung Hồng is nu in balbezit. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp draait met de bal, schiet en ... Trung Hiệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương passt de bal met de wreef. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ngọc rent richting de bal. Ngọc passt de bal met de wreef. Xuân Hiếu met een sublieme pass. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 1:0

32e minuut.
Daar is Nam Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc is nu in balbezit. Ngọc passt de bal zonder na te denken. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Thành Ðạt is nu in balbezit. Phú Hiệp onderschept slim de pass. Phú Hiệp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ngu Như Heo 60%, ThuacuocFC 40%.
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 1:0

51e minuut.
Minh Ðức passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Ngọc is nu in balbezit. Ngọc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dũng is nu in balbezit. Bùi Dũng passt de bal zonder na te denken. Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 1:1

70e minuut.
Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ... Đình Nghĩa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 2:1

74e minuut.
Quân heeft problemen om de bal te vangen. Quân met een sublieme pass. Ngọc is nu in balbezit. Ngọc draait met de bal, schiet en ... Đình Nghĩa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ngu Như Heo 54%, ThuacuocFC 46%.
Ngu Như Heo - ThuacuocFC 3:1