Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.03
  • Stadion: BAOMINH Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 275
BAOMINH Tê Giác Miền Bắc
CTH442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 14.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hoàng Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Phúc passt de bal in één keer door. Daar is Thanh Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng Phúc geeft een hoge lob. Ngọc Danh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Hoàng onderschept slim de pass. Hoàng Trọng onderschept slim de pass. Hoàng Trọng speelt de bal door. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tê Giác Miền Bắc 1:0

12e minuut.
Trung Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hữu probeert naar een medespeler te passen. Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn geeft een lange en hoge pass. Ngọc Danh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tê Giác Miền Bắc 2:0

15e minuut.
Hồng Sơn rent richting de bal. Nguyên begaat een overtreding. Hồng Sơn raakt geblesseerd tijdens het duel. Hồng Sơn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huy Phong heeft problemen om de bal te vangen. Huy Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Quốc Anh is nu in balbezit. Hoàng Trọng onderschept slim de pass. Hoàng Trọng met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng geeft een lange en hoge pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Danh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 16%, Tê Giác Miền Bắc 84%.
BAOMINH - Tê Giác Miền Bắc 2:0

46e minuut.
Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quang Hữu de bal onder controle te krijgen. Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Quốc Anh draait met de bal, schiet en ... Strama speelt de bal door. Quang Lâm kopt de bal weg. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Huy Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng onderschept slim de pass. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trung Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng onderschept slim de pass. Anh Hoàng met een sublieme pass. Huy Phong is nu in balbezit. Huy Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Hoàng Thành probeert naar een medespeler te passen. Minh Thiện geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Quang Lâm de bal onder controle te krijgen. Hoàng Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Phúc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm geeft de bal voor. Quang Hữu heeft problemen om de bal te vangen. Huy Phong is nu in balbezit. Huy Phong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mai Tuấn is nu in balbezit. Hồng Sơn onderschept slim de pass. Hồng Sơn met een sublieme pass. Hoàng Trọng is nu in balbezit. Hoàng Trọng passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
BAOMINH - Tê Giác Miền Bắc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAOMINH 25%, Tê Giác Miền Bắc 75%.
BAOMINH - Tê Giác Miền Bắc 3:0