Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: F & F Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2313
F & F EXTRA TSK
TAC.442 Tactiek 442TAC
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 31.2
average Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Việt Phương controleert de bal met de borst. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo passt de bal zonder na te denken. Bellumori rent richting de bal. Bellumori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lân met een harde bal richting middenveld. Koljević rent richting de bal. Koljević geeft een hoge lob. Daar is Gia Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lân bokst de bal weg.

3e minuut.
Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu passt de bal in één keer door. Labiş rent richting de bal. Labiş geeft een hoge lob. Bellumori springt en kopt de bal. Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - EXTRA TSK 0:1

4e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski rent richting de bal. Durazzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durazzo krijgt een gele kaart. Paciorkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paciorkowski kan niet meer verder spelen. Çağanay komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Butryn is nu in balbezit. Çağanay rent richting de bal. Balvín onderschept slim de pass. Balvín geeft de bal voor. Lân kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha geeft een lange en hoge pass. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo haalt uit met een fantastische trap. Lân probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - EXTRA TSK 0:2

25e minuut.
Rycha met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş speelt de bal door. Durazzo is nu in balbezit. Durazzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - EXTRA TSK 0:3

44e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal met de wreef. Gugu heeft problemen om de bal te vangen. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Rycha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 58%, EXTRA TSK 42%.
F & F - EXTRA TSK 0:3

51e minuut.
Rycha met een snelle inworp. Gugu rent richting de bal. Gugu speelt de bal door. Koljević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durazzo geeft een hoge lob. Koljević met een sublieme pass. Bellumori rent richting de bal. Bellumori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bellumori met een sublieme pass. Durazzo is nu in balbezit. Ritschard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ritschard krijgt een gele kaart. Durazzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Durazzo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - EXTRA TSK 0:4

80e minuut.
Labiş met een sublieme pass. Durazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Toàn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gia Toàn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 56%, EXTRA TSK 44%.
F & F - EXTRA TSK 0:4