Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Birds FC Hận_Đời_Vô_Đối
Normal Tactiek LA_Attack
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 27.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải speelt de bal door. Oliversson is nu in balbezit. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải passt de bal in één keer door. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson schiet op doel. Thái Nguyên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Hận_Đời_Vô_Đối 0:1

17e minuut.
Minh Hiếu is nu in balbezit. Bá Thiện rent richting de bal. Minh Hiếu onderschept slim de pass. Minh Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doanh is nu in balbezit. Duy Hải onderschept slim de pass. Duy Hải met een sublieme pass. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Hận_Đời_Vô_Đối 0:2

21e minuut.
Thanh Long passt de bal in één keer door. Duy An bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh onderschept slim de pass. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Doanh geeft een lange en hoge pass. Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu geeft een lange en hoge pass. Minh Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hiếu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Văn Hải is nu in balbezit. Vĩnh Hưng onderschept slim de pass. Vĩnh Hưng speelt de bal door. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap. Quang Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Oliversson probeert naar een medespeler te passen. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Văn Hải schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Văn Hải krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 51%, Hận_Đời_Vô_Đối 49%.
The Birds FC - Hận_Đời_Vô_Đối 0:2

54e minuut.
Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Birds FC - Hận_Đời_Vô_Đối 0:3

87e minuut.
Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hiếu onderschept slim de pass. Bùi Chiến begaat een overtreding. Bùi Chiến krijgt een gele kaart. Minh Hiếu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiếu Phong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Birds FC 55%, Hận_Đời_Vô_Đối 45%.
The Birds FC - Hận_Đời_Vô_Đối 0:3