Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BinhChanh ShowBaker
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Lê Đức onderschept slim de pass. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam probeert naar een medespeler te passen. Bảo Long is nu in balbezit. Bảo Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Bảo Long de bal. Trường Nam onderschept slim de pass. Huy Thành rent richting de bal. Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long schiet op doel. Hoàng Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Thanh Tuấn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Thịnh met een snelle inworp. Klungelig pakt Huy Thành de bal. Huy Thành draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quốc Thành is nu in balbezit. Quốc Thành geeft de bal voor. Klungelig pakt Trường Nam de bal. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Duy onderschept slim de pass. Việt Duy passt de bal met de wreef. Việt Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Long draait met de bal, schiet en ... Minh Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hòa met een sublieme pass. Lê Đức kopt de bal weg. Bảo Long heeft problemen om de bal te vangen. Bảo Long draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BinhChanh 48%, ShowBaker 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BinhChanh - ShowBaker 0:0

56e minuut.
Trọng Hà trapt de bal weg. Lê Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam begaat een overtreding. Trường Nam krijgt een gele kaart. Lê Đức raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lê Đức kan niet meer verder spelen. Văn Quý komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Quốc Thành geeft een lange en hoge pass. Thanh Tuấn is nu in balbezit. Bảo Long is nu in balbezit. Bảo Long haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - ShowBaker 0:1

62e minuut.
Minh Hòa trapt de bal weg. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam begaat een overtreding. Trường Nam krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Huy Thành passt de bal met de wreef. Thanh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long is nu in balbezit. Bảo Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - ShowBaker 0:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Duy geeft de bal voor. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Huy Thành probeert naar een medespeler te passen. Phú Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Quý. Văn Quý krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Trường Nam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phú Hưng met een snelle inworp. Huy Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Thành geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BinhChanh 44%, ShowBaker 56%.
BinhChanh - ShowBaker 0:2