Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EXTRA TSK SUPPER STAR
442TAC Tactiek NamBaHai
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 26.5
matig Schieten goed
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Witczak speelt de bal door. Für rent richting de bal. Für passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Merchel de bal. Merchel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rycha probeert naar een medespeler te passen. Gugu is nu in balbezit. Gugu met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş geeft de bal voor. Paan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durazzo rent richting de bal. Durazzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koljević zal de hoekschop nemen. Durazzo kopt de bal weg. Bellumori is nu in balbezit. Bellumori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 1:0

15e minuut.
Labiş geeft een hoge lob. Picos probeert de bal aan de voet te houden. Durazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Durazzo schiet op doel. Paan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:0

21e minuut.
Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara onderschept slim de pass. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:1

23e minuut.
Hoàng Phương speelt de bal door. Für kopt de bal weg. Merchel is nu in balbezit. Merchel schiet op doel. Hoàng Phương werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:2

25e minuut.
Daar is Merchel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witczak rent richting de bal. Witczak passt de bal in één keer door. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merchel probeert de bal aan de voet te houden. Vergara speelt de bal door. Hoàng Phương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:3

27e minuut.
Vergara met een sublieme pass. Hoàng Phương met een sublieme pass. Für probeert naar een medespeler te passen. Prata rent richting de bal. Prata haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Phương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Vergara probeert naar een medespeler te passen. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für speelt de bal door. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:4

37e minuut.
Hoàng Phương speelt de bal door. Urbina kopt de bal weg. Klungelig pakt Prata de bal. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft een hoge lob. Hoàng Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 54%, SUPPER STAR 46%.
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:4

64e minuut.
Hoàng Phương probeert naar een medespeler te passen. Fytousis kopt de bal weg. Daar is Gardas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merchel rent richting de bal. Merchel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Gardas de bal. Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal zonder na te denken. Merchel is nu in balbezit. Merchel draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Fytousis geeft de bal voor. Inworp. Gardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft een hoge lob. Hoàng Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gardas probeert naar een medespeler te passen. Urbina met een sublieme pass. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara draait met de bal, schiet en ... Hoàng Phương werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prata maakt een snoekduik en kopt de bal. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:5

77e minuut.
Prata is nu in balbezit. Prata probeert naar een medespeler te passen. Vergara rent richting de bal. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Phương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:6

79e minuut.
Prata met een snelle inworp. Vergara is nu in balbezit. Vergara passt de bal in één keer door. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević is nu in balbezit. Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Für zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbina is nu in balbezit. Urbina speelt de bal door. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Picos de bal. Picos passt de bal met de wreef. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Phương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EXTRA TSK 61%, SUPPER STAR 39%.
EXTRA TSK - SUPPER STAR 2:7