Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: F & F Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4036
F & F Đỉnh Cao Lạnh Lẽo
TAC.442 Tactiek ta da tro lai
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
29.8 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen solid


7e minuut.
Moser rent richting de bal. Moser geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maddison geeft een lange en hoge pass. Viñas rent richting de bal. Việt Phương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Phương krijgt een gele kaart. Viñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maddison komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Živadinović is nu in balbezit. Živadinović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Castillo de bal. Viñas is nu in balbezit. Viñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Silivaş geeft een hoge lob. Inworp. Butryn met de inworp. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boski is nu in balbezit. Boski geeft de bal voor. Viñas probeert de bal met de borst te controleren. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Laussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu rent richting de bal. Laussen begaat een overtreding. Căruţaşu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Căruţaşu kan niet meer verder spelen. Roncatto komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Viñas passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo speelt de bal door. Maddison rent richting de bal. Maddison draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Daar is Živadinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Živadinović geeft een hoge lob. Ritschard bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas rent richting de bal. Viñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Castillo rent richting de bal. Viñas rent richting de bal. Tuấn Hùng maakt een afschuwelijke overtreding. Tuấn Hùng krijgt een gele kaart. Viñas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Živadinović met een snel genomen vrije trap. Maddison krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:1

38e minuut.
Tuấn Hùng geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živadinović met een snelle inworp. Viñas rent richting de bal. Viñas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Việt Phương heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal zonder na te denken. Viñas rent richting de bal. Viñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boski geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hùng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuấn Hùng krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Castillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castillo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 68%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 32%.
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:2

49e minuut.
Boski speelt de bal door. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison probeert naar een medespeler te passen. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Laussen kopt de bal weg. Daar is Boski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boski geeft de bal voor. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Lân verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:3

62e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:4

65e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Viñas rent richting de bal. Goniotakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viñas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viñas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft een lange en hoge pass. Ritschard bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas onderschept slim de pass. Viñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:5

69e minuut.
Boski kopt de bal weg. Živadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Živadinović geeft een hoge lob. Viñas is nu in balbezit. Viñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Lân niet meer kan verder spelen. Hoài Nam komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Viñas onderschept slim de pass. Viñas geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel. Hoài Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:6

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Butryn de bal onder controle te krijgen. Boski onderschept slim de pass. Boski geeft een lange en hoge pass. Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas probeert naar een medespeler te passen. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:7

81e minuut.
Butryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison onderschept slim de pass. Maddison passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8

84e minuut.
Živadinović probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Viñas rent richting de bal. Maddison rent richting de bal. Maddison schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F & F 67%, Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 33%.
F & F - Đỉnh Cao Lạnh Lẽo 0:8