Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ShowBaker Hận_Đời_Vô_Đối
Normal Tactiek LA_Attack
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 27.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải passt de bal in één keer door. Quang Vinh is nu in balbezit. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ... Minh Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShowBaker - Hận_Đời_Vô_Đối 0:1

29e minuut.
Daron met een sublieme pass. Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Duy Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huy Thành rent richting de bal. Toàn Quân maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Toàn Quân naar de kleedkamers voor een vroege douche. Huy Thành is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ðức Tài met een snel genomen vrije trap. Daar is Bá Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long schiet op doel. Vân Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altındağ onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vân Sơn niet meer kan verder spelen. Tùng Minh komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShowBaker 60%, Hận_Đời_Vô_Đối 40%.
ShowBaker - Hận_Đời_Vô_Đối 0:1

51e minuut.
Daron verovert de bal door een tackle van achteren. Daron probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sửu speelt de bal door. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daron onderschept slim de pass. Daron passt de bal in één keer door. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu rent richting de bal. Hoàng Sửu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Duy Hải met de inworp. Bá Thiện probeert de bal met de borst te controleren. Bảo Long is nu in balbezit. Bảo Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ShowBaker - Hận_Đời_Vô_Đối 1:1

74e minuut.
Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng passt de bal zonder na te denken. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh haalt uit met een fantastische trap. Minh Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ShowBaker - Hận_Đời_Vô_Đối 1:2

77e minuut.
Minh Hòa trapt de bal weg van het doel. Daron heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Tài rent richting de bal. Quang Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vinh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng onderschept slim de pass. Tuấn Dũng geeft een lange en hoge pass. Zvara rent richting de bal. Zvara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải passt de bal met de wreef. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Mai Đức maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ShowBaker 71%, Hận_Đời_Vô_Đối 29%.
ShowBaker - Hận_Đời_Vô_Đối 1:2