Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BinhChanh The Birds FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Tiến Tùng controleert de bal met de borst. Hiếu Phong rent richting de bal. Hiếu Phong draait met de bal, schiet en ... Minh Hiếu springt en kopt de bal. Hoàng Tú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - The Birds FC 0:1

6e minuut.
Anh Bắc met een sublieme pass. Ðăng Khoa rent richting de bal. Minh Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hiếu haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - The Birds FC 0:2

21e minuut.
Chính geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anh Bắc met de inworp. Hiếu Phong is nu in balbezit. Hiếu Phong geeft een lange en hoge pass. Paal!

27e minuut.
Anh Hiệu rent richting de bal. Anh Hiệu speelt de bal door. Minh Hiếu is nu in balbezit. Minh Hiếu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - The Birds FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BinhChanh 66%, The Birds FC 34%.
BinhChanh - The Birds FC 0:3

49e minuut.
Việt Long kopt de bal weg. Văn Hải probeert naar een medespeler te passen. Thanh Tuấn rent richting de bal. Hiếu Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu Phong draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BinhChanh - The Birds FC 0:4

55e minuut.
Việt Duy geeft de bal voor. Văn Hải probeert de bal aan de voet te houden. Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Quang Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hiếu Phong passt de bal in één keer door. Trường Nam rent richting de bal. Minh Hiếu begaat een overtreding. Minh Hiếu krijgt een gele kaart. Trường Nam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Klungelig pakt Ðăng Khoa de bal. Thanh Tuấn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Hiếu. Minh Hiếu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu passt de bal zonder na te denken. Việt Long is nu in balbezit. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BinhChanh 54%, The Birds FC 46%.
BinhChanh - The Birds FC 0:4