Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: 3Who FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1881
3Who FC Bich Truc
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Triệu Thái met een sublieme pass. Anh Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trọng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Phú geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
3Who FC - Bich Truc 1:0

11e minuut.
Thái Trung probeert naar een medespeler te passen. Minh Tiến rent richting de bal. Chí Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tiến geeft een lange en hoge pass. Vân Quang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nhật Dũng met een harde bal richting middenveld. Thái Trung kopt de bal weg. Triệu Thái rent richting de bal. Triệu Thái schiet op doel. Vân Quang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3Who FC - Bich Truc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3Who FC 50%, Bich Truc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3Who FC - Bich Truc 1:1

77e minuut.
Trung Hiệp passt de bal met de wreef. Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh draait met de bal, schiet en ... Nhật Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Minh Tiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triệu Thái is nu in balbezit. Dương legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dương krijgt een gele kaart. Triệu Thái raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Triệu Thái neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
3Who FC - Bich Truc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3Who FC 45%, Bich Truc 55%.
3Who FC - Bich Truc 1:2