Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SUPPER STAR F & F
NamBaHai Tactiek TAC.442
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 29.7
solid Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen average


22e minuut.
Klungelig pakt Bitang de bal. Bitang passt de bal zonder na te denken. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. Hoài Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 1:0

24e minuut.
Hoài Nam probeert naar een medespeler te passen. Veľký met een sublieme pass. Durka is nu in balbezit. Durka draait met de bal, schiet en ... Hoài Nam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 2:0

26e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek schiet op doel. Hoài Nam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 3:0

27e minuut.
Paciorkowski passt de bal in één keer door. Ritschard probeert naar een medespeler te passen. Shukatka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bitang met een sublieme pass. Daar is Shukatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shukatka met een sublieme pass. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. Hoài Nam bokst de bal weg.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Veľký neemt de hoekschop. Durka rent richting de bal. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 4:0

34e minuut.
Daar is Gia Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veľký rent richting de bal. Veľký met een sublieme pass. Durka is nu in balbezit. Durka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Veľký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitang met een sublieme pass. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 5:0

37e minuut.
Durka rent richting de bal. Shukatka speelt de bal door. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek schiet op doel. Hoài Nam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hoài Nam trapt de bal weg van het doel. Shukatka met een sublieme pass. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap. Hoài Nam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 6:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bitang de bal. Veľký speelt de bal door. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 7:0

42e minuut.
Hải Dương is nu in balbezit. Hải Dương geeft een hoge lob. Veľký is nu in balbezit. Veľký geeft een lange en hoge pass. Durka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 23%, F & F 77%.
SUPPER STAR - F & F 7:0

58e minuut.
Goniotakis passt de bal met de wreef. Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm met een sublieme pass. Daar is Çağanay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağanay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Veľký passt de bal met de wreef. Mielniczek rent richting de bal. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durka heeft problemen om de bal te vangen. Durka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hoài Nam met een harde bal richting middenveld. Cornali speelt de bal door. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 8:0

68e minuut.
Veľký met een snelle inworp. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Durka heeft problemen om de bal te vangen. Durka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Veľký probeert naar een medespeler te passen. Shukatka met een sublieme pass. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka haalt uit met een fantastische trap. Hoài Nam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 9:0

71e minuut.
Shukatka speelt de bal door. Veľký is nu in balbezit. Veľký passt de bal zonder na te denken. Cornali is nu in balbezit. Cornali probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... Hoài Nam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 10:0

73e minuut.
Durka met een sublieme pass. Klungelig pakt Bảo Sơn de bal. Bảo Sơn met een sublieme pass. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SUPPER STAR - F & F 11:0

75e minuut.
Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Durka rent richting de bal. Durka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hoài Nam probeert naar een medespeler te passen. Veľký kopt de bal weg. Shukatka met een sublieme pass. Durka is nu in balbezit. Durka haalt uit met een fantastische trap. Hoài Nam bokst de bal weg.

88e minuut.
Paciorkowski kopt de bal weg. Bảo Sơn met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Dũng de bal. Çağanay rent richting de bal. Çağanay haalt uit met een fantastische trap. Kotwas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Anh Dũng geeft de bal voor. Durka rent richting de bal. Cornali speelt de bal door. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SUPPER STAR 32%, F & F 68%.
SUPPER STAR - F & F 11:0