Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hận_Đời_Vô_Đối BinhChanh
LA_Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tùng Minh met de inworp. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 1:0

4e minuut.
Hoàng Sửu is nu in balbezit. Hoàng Sửu passt de bal met de wreef. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson is nu in balbezit. Oliversson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Quang Thuận is nu in balbezit. Quang Thuận speelt de bal door. Bùi Chiến met een sublieme pass. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp schiet op doel. Zvara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bá Thiện passt de bal zonder na te denken. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Huy Thành is nu in balbezit. Quang Thuận rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mai Đức. Mai Đức krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh is nu in balbezit. Duy Hải met een sublieme pass. Klungelig pakt Oliversson de bal. Oliversson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Huy Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson met een sublieme pass. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Hoàng Tú met een harde bal richting middenveld. Duy Hải kopt de bal weg. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 2:0

45e minuut.
Ðăng Khoa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sửu met een snelle inworp. Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 42%, BinhChanh 58%.
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 2:0

61e minuut.
Trường Nam probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Sửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sửu speelt de bal door. Oliversson is nu in balbezit. Oliversson draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mai Đức rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 3:0

71e minuut.
Mai Đức heeft problemen om de bal te vangen. Huy Thành is nu in balbezit. Tùng Minh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tùng Minh krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Oliversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliversson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 4:0

80e minuut.
Thanh Tuấn is nu in balbezit. Thanh Tuấn geeft een lange en hoge pass. Duy Hải speelt de bal door. Oliversson rent richting de bal. Oliversson schiet op doel. Hoàng Tú bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 5:0

86e minuut.
Duy Hải passt de bal in één keer door. Huy Thành is nu in balbezit. Oliversson verovert de bal door een tackle van achteren. Oliversson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hận_Đời_Vô_Đối 44%, BinhChanh 56%.
Hận_Đời_Vô_Đối - BinhChanh 6:0